ACTIVITEITEN ACTIVITEITEN

Binnen onze wijkgemeente vinden heel veel activiteiten plaats. U denkt in eerste instantie misschien aan de kerkdiensten en allerlei pastorale zaken daaromheen. Dat is de kern van waar wij mee bezig willen zijn. Er gebeurt echter veel meer. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt, dat u in de linkerkolom vindt. Daar ziet u, dat wij een heel betrokken wijkgemeente zijn: naast onze predikant en onze kerkelijk werker zijn rond de tweehonderd mensen actief!

Kijkt u onder Informatie, dan vindt u alles over pastoraat, diakonie enz.
Kijkt u onder Activiteiten, dan vindt u een hele variatie aan wat er nog meer in en rond de Grote Kerk gebeurt.

Wij wensen u veel leesplezier!

Wat, als alles anders wordt?

Winterwerk
Wat, als alles anders wordt?

Heel veel mensen zijn op zoek naar houvast dat ze zijn kwijtgeraakt door ontkerkelijking en secularisatie. Waar moeten ze het zoeken? De wereld lijkt op drift geraakt. De 'zekerheden' van voorheen zijn niet meer zo vanzelfsprekend. En velen vragen zich af: wat is de Waarheid? Wat, als alles anders wordt? Wat is de plaats van ons geloof bij al die levensvragen die op ons afkomen? Een nieuw seizoen, een nieuw uitdagend thema. Graag ontmoeten we u weer !
Het volledige boekje kunt u bekijken door te klikken op onderstaande
LINK

Kerkenraadsvergadering in de Grote Kerk