Voor geen goud

Bij de eetclub van de Grote Kerk kan het voor precies een tiende van deze prijs!!!
Voor geen goud

De gasten van de eetgroep van de maand juni hielden de adem in: voor het eerst zou de maaltijd door twee mannen verzorgd worden.

Die kwamen eerst aanzetten met een tomatensoep en een komkommersoep, beide anders dan anders klaargemaakt. Vervolgens als hoofdgerechten een rijk gevulde bloemkoolschotel (aardappel, gehakt, kaas en nog meer) en een schaal paella (zeevruchten, roerbakgroentes, chorizo).

Daarbij twee keer bataviasla: 'gewoon' en als stamppotje. De klap op de vuurpijl was het nagerecht: stukjes in boter gebakken appel met kaneel en honing en stukjes peer met rozijnen en zwarte bessenlikeur. Dit alles met vanillevla. Na afloop zei een van de gasten: Dit had ik voor geen goud willen missen.
Het was dus lekker, maar ook gezellig!

De volgende maaltijd is 6 juli. U kunt zich nog opgeven op het formulier bij de balie in het Martinushuis. U bent welkom!

datum en tijdstip 17-01-2018 om 14.30

datum en tijdstip 17-01-2018 om 19.00