Voorjaarsconcert  in de Sint Vitus Kerk Wetsens Voorjaarsconcert  in de Sint Vitus Kerk Wetsens

Voorjaarsconcert
Op 11 maart 2018 treedt het koor om 15.30 uur op in de st. Vituskerk te Wetsens.
Er is een bijzonder leuk en gevarieerd voorjaarsprogramma van herkenbare frisse songs samengesteld. Het koor nodigt u van harte uit om het mee te komen maken; blij worden van het plezier dat ‘samen zingen’ met zich meebrengt. En mocht u na het optreden geïnspireerd geraakt zijn; kom eens een dinsdagochtend om 9.30 uur vrijblijvend luisteren en/of meezingen in het Bolwerk te Dokkum. Van harte welkom!
Misschien wilt u liever eerst wat informatie? Marijke (tel: 06-53561502) legt het u graag uit.

De toegang van het concert (met pauze) is vrij. Er zal een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten.
Sweet Sixties heet u van harte welkom op deze vrolijke muzikale middag in de st. Vituskerk te Wetsens

Kloosterdagen Zenderen 23/24 febr.
datum en tijdstip 23-02-2018 om

Concert Pro Rege