Vakantie Vakantie

Maar voor veel mensen die aan huis gebonden zijn is het vaak ook een eenzame tijd. Er zijn weinig kerkelijke activiteiten. Het verenigingsleven ligt stil. Het is belangrijk om ons dit bewust te zijn. Kijk eens om u heen… wie zou een bezoekje goed doen? Wie zou u eens mee kunnen nemen, er even uit? Daarnaast zijn er dit jaar voor het eerst de zomerkoffieochtenden in Nieuw Dockaheem. De eerste is inmiddels al achter de rug. De volgende zijn op:
  • 1 juli mw Ytsje Feddema. Samen zingen met mede werking van de fam de Jong op de acordeon
  • 15 juli pastor Hilde Karssies over ‘vieren’. Wat vieren we zoal en hoe?
  • 29 juli mw Ytsje Feddema
  • 12 augustus ds. Hille Vlasman komt spreken over Psalm 23. Hij heeft daar een mooi boek over geschreven.
  • 26 augustus mw Ytsje Feddema
Voor mezelf geldt dat ik in de zomer wat meer tijd heb om bezoekjes te brengen, juist omdat er weinig kerkelijke activiteiten zijn. Schroomt u dus niet me te bellen als u graag wilt dat ik eens bij u langs kom. Maar dan wel na mijn vakantie. Ik heb vakantie van 19 juni tot en met 11 juli. Heeft u in die periode pastorale zorg nodig, dan kunt u contact opnemen met uw wijkouderling, of ds. Hans Oosterhoff. De laatste week van mijn vakantie heeft ook ds. Hans Oosterhoff vakantie. Collega’s uit de andere wijkgemeenten nemen dan waar.Rest mij nog u allen een goede zomer toe te wensen.

Met vriendelijke groet,
Pastor Hilde Karssies-Kaptein