Inloophuis Inloophuis

Een inloophuis in hartje Dokkum? Ja, dat is er: elke woensdagmiddag in het Martinushuis, ingang aan de noordkant van de Grote Kerk. Tussen 14.30 en 17.00 uur is iedereen daar welkom die gewoon even wil praten, even aandacht wil hebben, even een kopje koffie of thee met anderen wil drinken. Dat levert vaak mooie ontmoetingen op. Er heeft zich al een redelijk vaste kern van bezoekers gevormd, maar er komen steeds andere mensen even langs, in het zomerseizoen ook toeristen. Sommige gasten blijven maar even, anderen wat langer omdat ze het bijvoorbeeld gezellig vinden of de warmte ervaren van het contact met anderen. Deze vorm van elkaar ontmoeten voorziet duidelijk in een behoefte! Een aantal vrijwilligers zorgt voor ontvangst en aandacht en ook de beide predikanten van de Grote Kerk schuiven wel aan. Als u eens binnen wilt wippen: u bent daar helemaal vrij in. Maar weet wel: u bent van harte welkom! Contactpersonen: Minne Boelens tel: , tel: 0519-295385 en Gerda Blom, tel: 0519-293423.

datum en tijdstip 13-12-2017 om 14.30

Eetgroep Grote Kerk