Een echt Kerstdiner Een echt Kerstdiner

Ook de hoofdgerechten er mochten er zijn: lintpasta met verse spinazie en kaas, filetrollade met rode kool en grote frieten, Mexicaanse ovenschotel en kidneybonen, ribstoof met abrikozen – en nog meer!  Het nagerecht was een buffet om je vingers bij af te likken. Ook hier slechts enkele voorbeelden: diverse aparte puddingen, ijs met soesjes, vruchten, slagroom, Griekse yoghurt met warme kersen….. En het allerbelangrijkste: wat was het gezellig!
Voor iedereen was er nog een klein kadootje, door Alie Bahlmann gemaakt, die ook voor de tafelversiering zorgde.
Bijgaande foto’s geven slechts een kleine impressie van het geheel!

Wilt u ook een keer mee-eten? De eerstvolgende keer is woensdag 3 januari 2018. Inschrijven kan bij de balie in het Martinushuis. U kunt ook bellen: 0511421681 (Baukje en Maarten Keijzer).

datum en tijdstip 17-01-2018 om 14.30

datum en tijdstip 17-01-2018 om 19.00