Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Komt u ons helpen?

Komt u ons helpen?

Elke eerste woensdag van de maand koken we in de Grote Kerk (Martinushuis) voor alleenstaanden. Zo’n gezamenlijke maaltijd en ontmoeting is iedere keer een groot succes: wie mee-eet, tekent na afloop bijna altijd gelijk weer in voor de volgende maand!
 
Waar komen onze gasten zoal vandaan? In elk geval uit alle drie wijkgemeentes van PKN Dokkum maar ook enkelen uit andere kerken. De animo is groot, de gastengroep zit nu rond de twintig personen, en nu lopen we tegen onze praktische grenzen aan.
 
Onze “kookclub” kan wel wat hulp gebruiken! Dat geldt voor het koken zelf, maar zeker ook voor “alles eromheen”: tafels dekken, afruimen, afwassen (er is een vaatwasser) en na afloop alles weer netjes  achterlaten.
 
Ziet u op tegen het koken voor zoveel personen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom zijn we  al erg blij met u, als u bijvoorbeeld drie of vier keer per jaar een woensdagmiddag zo tussen een uur of 5 en half 8 wilt komen helpen met dat “alles eromheen.” Natuurlijk zijn kokers ook van harte welkom, maar als u alleen wilt helpen met die andere bezigheden: heel graag! U bepaalt zelf of u dan wel of niet mee-eet.
 
Nieuwsgierig geworden? Kijkt u dan eens op www.grotekerkdokkum.nl in de linker kolom onder “Activiteiten” en vervolgens “Eetgroep”. Of kom een eerste woensdag van de maand eens even kijken. Altijd welkom!
 
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Baukje en/of Maarten Keijzer, de coördinatoren van de kookclub. Zij zijn bereikbaar op 0511 - 42 16 81 of via e-mail of .
 
Wij zien ernaar uit u te ontmoeten!
 

terug
 
 
 
 

Inloophuis
datum en tijdstip 13-12-2017 om 14.30
meer details

Eetgroep Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2017 om 17.30 uur
meer details

 
Links



 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 




Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.