Ontmoeten - Heidag kerkenraad 1-4-2017 Ontmoeten - Heidag kerkenraad 1-4-2017

De lunch bestond uit heerlijke soepen, hartige taarten, salades etc. Het blijkt dat de culinaire kwaliteiten van de groep zeer goed zijn!
Na de lunch werd de groep wegwijs gemaakt in alle ‘verborgen’ ruimten van het kerkgebouw. Er werd genoten van uitleg over de geschiedenis van het gebouw en van uitleg bij het orgel. Op de grote zolder bleek vooral de bak met oude aankondigingsborden e.d. en de ‘puzzel’ van brokstukken, die ooit bij opgravingen tevoorschijn kwamen, grote aantrekkingskracht te hebben.
Weer op lager niveau aangekomen werd er van gedachten gewisseld over de toekomst van onze wijkgemeente. Er wordt gewacht op het rapport van de commissie, die zich buigt over de toekomst van de totale PGDAW. Tot die tijd gaan we enthousiast door met het werk binnen de wijkgemeente.
Met een korte vesper werd het inhoudelijk deel van de dag afgesloten. Het bleek dat er daarna nog gespreksstof genoeg was om in een gezellige sfeer iets met elkaar te drinken Ook nu weer met verrassend lekkere hapjes.
Rond half vijf kwam een eind aan deze inspirerende dag en ging een ieder huiswaarts.

Kerkenraadsvergadering in de Grote Kerk
datum en tijdstip 17-10-2017 om