Sportkerk 23 augustus 2015 Sportkerk 23 augustus 2015

Wij hopen op 23 augustus het nieuwe seizoen met Sportkerk te kunnen beginnen en wel opnieuw samen met de (kinderen van de) Christelijk Gereformeerde Kerk. Anders dan de vorige keer zullen de kinderen van de CGK al vanaf het begin van de kerkdienst in onze kerkdienst aanwezig zijn. Bij de volgende keer Sportkerk zal dat andersom zo zijn. De kerkdienst begint om 9.30 uur en de kinderen worden vanuit de kerkdienst uitgezonden. We gebruiken de Trimmer en het Harddraverspark voor de sporten: kaatsen, voetballen en bewegen op muziek. In 3 groepen rouleren de kinderen om kennis te kunnen nemen van alle 3 de sporten. Trainers uit de CGK, uit onze eigen gemeente, en van sportverenigingen zijn ingeschakeld. Thema van de kerkdienst en van Sportkerk is: ‘No fear!’, oftewel ‘Vrees niet!’. Ook nu weer wordt de relatie vanuit de Bijbel en ons christelijk geloof met ons dagelijks leven gelegd. Na afloop van Sportkerk komen de kinderen terug in De Herberg, waar onze kerkdienst al is afgelopen en ouders hun kinderen tijdens het koffiedrinken na de dienst weer zullen vinden. De kinderen van de CGK gaan na Sportkerk weer terug naar hun eigen kerk. We hopen op een sportieve, leerzame en gezegende zondag!

Heidi, Renetta, Jan, Jelle, Herbert, Paul, Willem, Herman

Kerkdiensten in Wijk 1