1e persbericht Bonifatiusdagen 2018

Het bekende Mariabeeld in de St. Jan in Den Bosch draagt een mantel en heeft ook meerdere thematische mantels. De legende van de mantel van St. Martinus is bekend. Te denken valt ook aan de doopmantel en de mantels die wij allemaal dragen. U wordt uitgenodigd om na te denken over een passende mantel voor het Mariabeeld in de Rooms-Katholieke Kerk en een mantel voor haar te ontwerpen. Haar lengte is: 75 cm. Mantels worden geshowd tijdens het Bonifatiusfestival en beoordeeld door een deskundige jury. De mantels zijn ook te zien in de processie op zondagmorgen en worden daarna tentoongesteld in de Rooms-Katholieke Kerk. Voor nadere vragen over de Bonifatiusdagen: en over een te ontwerpen mantel voor Maria:

datum en tijdstip 23-05-2018 om 14.30

Kerkdiensten in Wijk 1