wo 3 januari 2018

Martinushuis
Tijdstip:
 17.30 uur

Iedere eerste woensdag van de maand (zie ook agenda) koken vrijwilligers voor mensen, die graag in gezelschap eten. Dat blijkt een succes. Voor slechts €3,50 krijgt u een heerlijk menu dat bestaat uit drie gangen en het is niet alleen lekker (en vaak verrassend) maar ook gezellig. Maandelijks zijn er rond de vijftien eters. Wilt u ook een keer meedoen? In het Martinushuis (ingang Markt) ligt een intekenformulier. Als u uw naam invult, bent u zonder meer welkom. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.
We eten vanaf ongeveer 17.30 uur in het Martinushuis en u hoeft niets anders te doen dan samen met anderen eten, want opruimen en afwassen doen de vrijwilligers. Hebt u al trek? Naast de bar in het Martinushuis ligt een intekenlijst voor de komende maanden. Noteer uw naam bij een datum die u schikt en kom mee-eten. Gezellig!

Inlichtingen: Baukje en Maarten Keijzer, 0511421681.

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om

datum en tijdstip 20-06-2018 om 14.30

datum en tijdstip 20-06-2018 om 19.00