za 30 juni 2018

MET KORTING NAAR ZOMERCONCERT URKER MANS FORMATIE IN DOKKUM

Locatie:
 de Grote Kerk

Op zaterdag 30 juni 2018 komt de Urker MANS Formatie met opnieuw naar Dokkum voor een concert in de Grote of Martinuskerk. De zangers verheugen zich op een weerzien met het Friese publiek waarvoor ze al vele malen optraden. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema ‘OP REIS.’ Want reislustig zijn ze. Niet alleen binnen Nederland reizen ze heel wat af voor hun concerten maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. Op reis heeft ook betrekking op de volgende bewerkingen: ‘Is uw paspoort getekend, get on board en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.  De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de vleugel zit Mark Brandwijk voor de begeleiding. Hij speelt bovendien een improvisatie. Martin en Mark zijn uitstekend op elkaar ingespeeld wat zich uit in een gestroomlijnd programma. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Datum             : zaterdag 30 juni 2018
Aanvang          : 19.30 uur.
Locatie            : Grote  of Sint Martinuskerk, Markt 2, Dokkum
Toegang          : € 17,50.
Reserveren     : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.
Voorverkoop van kaarten bij: Evangelische Boektiek, Keppelstraat 30, Dokkum.

LEZERSACTIE
Lezers van de kerkbode van de Protestantse Gemeente Dokkum-Aalsum-Wetsens krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= op een kaart en betalen € 12,50 in plaats van € 17,50. (max. 4 pers. per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: PGDAW306.

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om