Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 

za 30 juni 2018

MET KORTING (ZIE "GEANDEWEI") NAAR ZOMERCONCERT URKER MANS FORMATIE IN DOKKUM

Locatie: 
 de Grote Kerk
Tijdstip: 
 19.30 uur
Prijs: 
 € 17,50

Op zaterdag 30 juni 2018 komt de Urker MANS Formatie met opnieuw naar Dokkum voor een concert in de Grote of Martinuskerk. De zangers verheugen zich op een weerzien met het Friese publiek waarvoor ze al vele malen optraden. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema ‘OP REIS.’ Want reislustig zijn ze. Niet alleen binnen Nederland reizen ze heel wat af voor hun concerten maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. Op reis heeft ook betrekking op de volgende bewerkingen: ‘Is uw paspoort getekend, get on board en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.  De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de vleugel zit Mark Brandwijk voor de begeleiding. Hij speelt bovendien een improvisatie. Martin en Mark zijn uitstekend op elkaar ingespeeld wat zich uit in een gestroomlijnd programma. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.
 
Datum             : zaterdag 30 juni 2018
Aanvang          : 19.30 uur.
Locatie            : Grote  of Sint Martinuskerk, Markt 2, Dokkum
Toegang          : € 17,50.
Reserveren     : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.
Voorverkoop van kaarten bij: Evangelische Boektiek, Keppelstraat 30, Dokkum.
 
LEZERSACTIE
Lezers van de kerkbode van de Protestantse Gemeente Dokkum-Aalsum-Wetsens krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= op een kaart en betalen € 12,50 in plaats van € 17,50. (max. 4 pers. per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: PGDAW306.

 

terug
 


 
 
 

Bezoek synagoge en wandeling Joods Leeuwarden
datum en tijdstip 20-01-2019 om
meer details

Kerkdiensten wijk 1
datum en tijdstip 20-01-2019 om 9.30
meer details

Kerkdienst in de Herberg en Fontein
datum en tijdstip 20-01-2019 om 9.30 uur
meer details

 
Links 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.