zo 9 december 2018

Locatie:
 Grote Kerk

Eindejaarsconcert Stedelijke Harmonie Dockum
Aan de vooravond van haar 145-jarig bestaan geeft de Stedelijke Harmonie Dockum zondag 9 december 2018 haar eindejaarsconcert voor haar donateurs en alle andere belangstellenden.
De SHD onder leiding van Douwe Veenstra brengt een gevarieerd programma met melodieën uit alle delen van de wereld. Onder meer muziek uit de film “Star Wars”, dans- en popmuziek staan op het programma. Uiteraard zal er een goede mars op de lessenaar staan. Door medewerking van de Saxenbende o.l.v. Gerard Viet is ook de nodige “swing” gegarandeerd! Verder zal Paulus Brouwer op de doedelzak zijn medewerking aan het concert verlenen. Kortom: alle ingrediënten voor een fijne muzikale zondagmiddag zijn aanwezig.  Iedereen is van harte welkom. Het concert vindt plaats in de Grote- of St. Martinuskerk te Dokkum, aanvang 16.00 uur. De toegang is gratis, wél is er na afloop een collecte ter bestrijding van de kosten.

HERDWD-catechesegroep
datum en tijdstip 11-12-2018 om 16.00