zo 20 mei 2018

Bonifatiuskapel
Tijdstip:

Lopend vuurtje Oecumenische pinksterviering Bonifatiuskapel

‘Lopend vuurtje’ is het thema van de oecumenische pinksterviering op 1e pinksterdag 20 mei om 10.00 uur in de Bonifatiuskapel te Dokkum. Al vanaf 9.30 uur is er muziek van Unity en de Stedelijke Harmonie. Voorgangers zijn ds. Herman de Vries en ds. Ton van der Wekken. Ook is er aandacht voor de kinderen in de dienst. In de door de Raad van Kerken georganiseerde dienst wordt gecollecteerd voor de Raad van Kerken en voor een project dat de allerarmsten in India ondersteunt. Na de viering is iedereen welkom om onder het genot van koffie, thee of fris en het meegebrachte lekkers van de aanwezigen Pinksteren gestalte te geven in de onderlinge ontmoeting.

datum en tijdstip 23-05-2018 om 14.30

Kerkdiensten in Wijk 1