vr 22 februari 2019

Tijdstip:
 vanaf 16.15 uur

Birthe Leemeijer

De IJsfontein op de Markt in Dokkum van beeldend kunstenaar Birthe Leemeijer is het sluitstuk van het 11fountainsproject. Het was een lange en spannende zoektocht, maar op 22 februari is het zover! De fontein is geen dag hetzelfde. IJsbloemen, -baarden en -patronen worden het ene moment gevormd om het volgende moment weer te verdwijnen. Afhankelijk van de stand van de zon, de luchtvochtigheid, de temperatuur, wind en neerslag. De fontein is speelbal van de natuurlijke elementen. Met de komst van de IJsfontein is de herinrichting van de Markt voltooid.Vele bedrijven, ontwerpers, ingenieurs, stratenmakers, organisatoren, technici, denkers, beleidsmakers, sponsoren en inwoners hebben het mogelijk gemaakt om wat onmogelijk leek te realiseren.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA OP VRIJDAG 22 FEBRUARI A.S.

Aanstaande zondag is er Kinderoppas
datum en tijdstip 24-03-2019 om