Brief en bloemen als bemoediging Brief en bloemen als bemoediging

Paasbrief
Brief en bloemen als bemoediging
De teams van de twaalf pastorale secties van onze Protestants Gemeente Dokkum – Aalsum – Wetsens waren vanmorgen al vroeg in de weer. Ze hadden de mooie taak om de Pastorale Brief van de pastores en kerkenraad te bezorgen bij alle gemeenteleden. Met daarbij een kleurrijk bos tulpen als teken van nieuw leven en hoop. In de Brief de Paasboodschap "Ik zeg het allen dat Hij leeft," (Liedboek 642).

De Paasbrief in PDF

Heb je Scipio,maak een foto van je ontvangen tulpen en deel hem in Deel je moment, laat zien dat je bertokken bent, Scipio is meer dan alleen collecteren.

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Rien Donkersloot, organist Joriskerk Amersfoort
datum en tijdstip 03-07-2020 om 20:00 uur

Open Kerk