Collectemunten

De  gemeente heeft munten ter waarde van € 1,-. Ze kunnen besteld worden via de bank  in de hoeveelheid van 50 stuks U kunt het bedrag voor de collectemunten overmaken op bankrekeningnummer NL 55 RABO 0373701071 t.n.v. Prot. Gemeente DAW, onder vermelding van uw adresgegevens. Dezen worden dan z.s.m. bij u thuisbezorgd.
Wilt u collectemunten contant kopen, doe dan a.u.b. gepast geld in een enveloppe en
bezorg deze enveloppe op woensdagmorgen in de brievenbus van het Kerkelijk Bureau (adres: De Herberg aan de Harddraversdijk.) ’s Middags wordt de enveloppe verwerkt en vrijdags worden munten bij u thuisbezorgd. Vermeld graag duidelijk uw naam en adres.
Collectemunten kunt u besteden voor financiële zaken van onze kerkelijke gemeenten (collecten tijdens de kerkdiensten; bijdragen/giften voor de kerk, zending, evangelisatie, verjaardagfonds, enz..). Giften voor kerkelijke doeleinden: Zie College van Kerkrentmeesters, fiscale mogelijkheden actie kerkbalans 2021.

Startzondag in Bonifatiuskapel

19 sep 2021 om 9.30

Winterwerk 2. Als kinderen andere wegen gaan ........

21 sep 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

26 sep 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

26 sep 2021 om 9.30

29 sep 2021 om 19.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

03 okt 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei