Collectemunten

De  gemeente heeft munten ter waarde van € 1,-. Ze kunnen besteld worden via de bank  in de hoeveelheid van 50 stuks U kunt het bedrag voor de collectemunten overmaken op bankrekeningnummer NL 55 RABO 0373701071 t.n.v. Prot. Gemeente DAW, onder vermelding van uw adresgegevens. Dezen worden dan z.s.m. bij u thuisbezorgd.
Wilt u collectemunten contant kopen, doe dan a.u.b. gepast geld in een enveloppe en
bezorg deze enveloppe op woensdagmorgen in de brievenbus van het Kerkelijk Bureau (adres: De Herberg aan de Harddraversdijk.) ’s Middags wordt de enveloppe verwerkt en vrijdags worden munten bij u thuisbezorgd. Vermeld graag duidelijk uw naam en adres.
Collectemunten kunt u besteden voor financiële zaken van onze kerkelijke gemeenten (collecten tijdens de kerkdiensten; bijdragen/giften voor de kerk, zending, evangelisatie, verjaardagfonds, enz..). Giften voor kerkelijke doeleinden: Zie College van Kerkrentmeesters, fiscale mogelijkheden actie kerkbalans 2021.

Vorming en Toerusting 13. Met het oog op het einde....

15 apr 2021 om 20:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

18 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

18 apr 2021 om 9.30

Vorming en Toerusting 14. Excursie Jorwert / Kleasterochtend

21 apr 2021 om 08:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

25 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

25 apr 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei