Maatschappelijke / scholierenstage Elena van der Heide

Ik heb mijn stage gedaan bij de kinderkerk van de Grote of de Martinus kerk Dokkum.

De eerste keer dat ik er stage ging lopen, was op 10-01-2016, ik vond het een klein beetje spannend, want het was de eerste keer dat ik ging stage lopen, maar het was aan de andere kant ook super leuk! Ik hielp met het werkje en daarna gingen we een spelletje doen.

De tweede keer heb ik het verhaal voorgelezen en voorbereid. De datum dat ik gewerkt heb is op 31-01-2016.

De derde keer heb ik iemand geholpen die voor de eerste keer de kinderkerk ging doen. Ik heb het verhaal verteld --en ik hielp met de werkjes en legde uit hoe het moest. De datum dat ik gewerkt heb was op 07-02-2016.

De vierde keer heb ik het verhaal voorbereid en verteld. Ik mocht ook een spelletje bedenken de datum dat ik gewerkt heb is op 29-02-2016.
Op de laatste dag dat ik heb gewerkt, was er palmpasen. Ik hielp kinderen met hun stok pimpen, snoepjesketting maken voor op de stok en vastbinden.  Ik heb foto’s gemaakt.

Waarom ik het bij kinderen heb gedaan is omdat ik het leuk vind om kinderen te helpen.
Ik vond het stage lopen super leuk. Ook al ging het aan het begin een beetje moeilijk. Het ging hoe langer hoe beter.

Elena is 1e jaarsleerling theoretische leerweg op Dalton Dokkum

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Rien Donkersloot, organist Joriskerk Amersfoort
datum en tijdstip 03-07-2020 om 20:00 uur

Open Kerk