Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Start van het 40 dagen project Start van het 40 dagen projectZondag 5 maart was de start van het 40 dagen project, net als het adventproject een start voor de kinder- tienerkerk en ouders. Na een korte uitleg van Sietske Koole in de kerk over wat we gaan doen, gingen we verder in de nevenruimte. Het een en ander klaargezet, de overige materialen stonden op een aparte tafel.
 
Alida heette ons allemaal welkom. Onder begeleiding van Hilde op de blokfluit zongen we een welkomstlied, met aansluitend een collecte met collectelied. Sietske had een heel mooi verhaal voor de kinderen over de 40 dagen die Jezus in de woestijn verbleef. De kinderen luisterden hier heel stil en met alle aandacht naar. Vervolgens gaf Ingrid een uitleg over wat er gemaakt ging worden. Vol enthousiasme ging ieder gezin aan de slag, om de grot te maken met daarin 36 steentjes. 36 steentjes die de dagen tot Pasen symboliseren. Elke dag mag er een steentje bij weg gehaald worden, behalve de zondagen. En als de steentjes op zijn, dan is het Pasen.
 
De resultaten waren erg mooi. We kunnen terugkijken op een erg gezellige bijeenkomst, waar veel belangstelling voor was. Veel kerkgangers kwamen na afloop van dienst kijken wat er was gemaakt.

terug
 
 
 
 

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30
meer details

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om
meer details

Inloophuis
datum en tijdstip 20-06-2018 om 14.30
meer details

Gebedsgroep
datum en tijdstip 20-06-2018 om 19.00
meer details

 
Vacature Jeugd- en jongerenwerker
Klik voor meer informatie op onderstaande
LINK
 
Links 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.