Diaconie Diaconie

Diaconie gaat om delen met elkaar, een  mooi voorbeeld daarvan is de viering van het Heilig Avondmaal. Vooral deze diaconale taak is zichtbaar voor de gemeente. Maar de diaconie doet veel meer: ieder mens telt, maar niet iedereen kan zich zelf redden. Daarom steunt de diaconie mensen die, om wat voor reden dan ook, niet goed meer voor zichzelf kunnen zorgen, zoals zieken, armen en ouderen.

Heilig Avondmaal

De diakenen vinden het belangrijk om de Maaltijd van de Heer, als hart van de diaconale zorg, als centrum van het gemeente-zijn, met zorg te omgeven. Ook wat betreft de bewustwording ervan in de wijkgemeente. Met de Muiderkerk in Amsterdam is inmiddels een goede band opgebouwd. We wisselen ideeën uit en proberen van elkaar te leren.

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om