Heilig Avondmaal Heilig Avondmaal
Het Heilig Avondmaal is er voor iedereen. We betrekken de kinderen erbij van de kindernevendienst. Tijdens de dienst staan zij samen met de dienstdoende diaken en helpen mee met het uitdelen van druivensap. Andere diakenen delen wijn en brood uit.
Tijdens de dienst ligt het kleed uit Garu op de avondmaalstafel. Dit als teken van verbondenheid met de Presbyteriaanse kerk van Garu in Ghana.
Op de foto ziet u de schaal met brood. Deze schaal staat in het midden op de avondmaalstafel klaar voor onze predikant, om zo het brood te breken.

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Rien Donkersloot, organist Joriskerk Amersfoort
datum en tijdstip 03-07-2020 om 20:00 uur

Open Kerk