Veel plezier van de nieuwe keuken Veel plezier van de nieuwe keuken
De maaltijd van april stond een beetje in het teken van Pasen: eerst een oosterse selderijsoep, dan de keus uit een romige groentelasagne, bloemkool met bataat (zoete aardappel) en vlees en pittige eiercurry met broccoli en noten. Als toetje weer een variatie van yoghurt en vla en bij de afsluitende koffie en thee paaseitjes. Alles ging schoon op; een goed teken dat de gasten het niet alleen gezellig, maar ook lekker vonden.

De volgende maaltijd is woensdag 6 mei. Wilt u mee-eten? Er is nog plaats: het inschrijfformulier ligt bij de balie in het Martinushuis

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Rien Donkersloot, organist Joriskerk Amersfoort
datum en tijdstip 03-07-2020 om 20:00 uur

Open Kerk