Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Startzondag Grote Kerk Startzondag Grote Kerk
Zondag 27 september was de startzondag van het winterwerk. Traditioneel beginnen we dan met het startontbijt. Daaraan deden zo’n 35 mensen mee aan een lange tafel, die zelf meegebrachte broodjes  gezamenlijk nuttigden. Ds Oosterhoff begon het ontbijt met een gebed. En omstreeks 9.00 uur werden na een gezellig samenzijn de tafels en stoelen weer op zijn plaats gezet en kon de eredienst op tijd om 9.30 beginnen. In deze dienst was er medewerking van een Noors koor Cantate Domino. Dit koor had de zaterdagavond ervoor een concert gegeven,  gezamenlijk met Collage uit Dokkum.
 
De startzondag is ook het moment waarop er wisselingen zijn in de kerkenraad. Twee ouderlingen (G.Bosma en P.Papenborg), twee diakenen (J.de Jager en K. Dijk) en twee  kerkrentmeesters (J. Grijpma, A.Nagel )hadden hun periode erop zitten. Twee diakenen (M. Boelens en S.Hoekstra) en een kerkrentmeester (K.Schreiber) werden bevestigd als ambtdrager.En aan het einde van de dienst werden ook nog vijf leidsters van de kinderkerk in het zonnetje gezet.

Al met al een gezellige start van het winterseizoen met nieuwe ambtdragers en  ambtdragers die er een periode op hadden zitten. En dat met medewerking van een Noors koor. En na afloop bleven vele mensen nog een kopje koffie drinken voor gezellig napraten.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk
datum en tijdstip 20-09-2020 om 9.30
meer details

Kerkdienst via kerkomroep (& livestream) vanuit de Fontein
datum en tijdstip 20-09-2020 om 9.30
meer details

Kerkdienst via kerkomroep & livestream vanuit De Herberg
datum en tijdstip 20-09-2020 om 9.30
meer details

Gebedsgroep
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19.00
meer details

Leeskring
datum en tijdstip 24-09-2020 om 10.00
meer details

 
Pastoraal Meldpunt: 06 - 2138 2081 of pastoraat@pgdaw.nl
 
Links 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:
help@pgdaw.nl

Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.