Viering Kinderkerstfeest op donderdag 24 december

Op donderdag 24 december vieren we het kinderkerstfeest! Iedereen is van harte welkom! We vieren het dit jaar in De Herberg van 18:30-19:30. Neem gerust je opa, oma, pake, beppe, ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee. Het feest wordt geregeld vanuit de kinderkerk van de Grote Kerk en de kindernevendienst van De Herberg. Tijdens het feest wordt er gezongen, muziek gemaakt en de musical ‘Alle tijd’ wordt opgevoerd. We hopen dat alle kinderen een lichtje (lampje van Sint Maarten) mee willen nemen. Na de dienst drinken we chocolademelk, voor bekers wordt gezorgd. Tot dan! Belangrijk: We rekenen erop dat alle kinderen die regelmatig naar de kindernevendienst (De Herberg) en de kinderkerk (Grote Kerk) komen, aanwezig zullen zijn tijdens het kinderkerstfeest. Wanneer je niet kunt, wil je je dan afmelden voor de Herberg bij Renske Prins (0519-223247,( en Minke Schaap (0519-720579, voor de Grote Kerk bij Margje v/d Staal ( of Hilde Bouman ( Dit wordt erg op prijs gesteld, vanwege bepaalde inkopen. Alvast bedankt!

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om