Eindejaarscollecte

Binnenkort wordt de eindejaars- huiscollecte weer bij u bezorgd met de vraag om een financiële gift.
In het begeleidend schrijven staat, dat de opbrengst bestemd is voor de eigen wijkgemeente en dat de kerkenraad hier een passende bestemming aan zal geven.

Welnu: de bijdrage van de gemeenteleden van wijk 2 rondom de Grote Kerk wil de kerkenraad bestemmen om de aanschaf van het nieuwe koororgel mede mogelijk te maken. Zowel de donaties alsook de goede woorden die we al mochten ontvangen en horen, sterken ons in de gedachte dat dit koororgel een waardevol instrument wordt in de Grote Kerk. Inmiddels hebt u dat ook al kunnen ervaren!

De kerkenraad wil daarom deze collecte, zowel de huiscollecte als de collecte in de kerkdienst, van harte bij u aanbevelen.

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om