Kerstmaaltijd weer groot succes Kerstmaaltijd weer groot succes
De maandelijkse eetgroep in het Martinushuis genoot van een heerlijke maaltijd met een keur van gerechten. We startten met een voorgerechtenbuffet met onder meer drie verschillende salades, gebakken ananas, twee soorten paté, twee soorten vis, gevulde avocado's, toastjes en stokbrood. Vervolgens konden we proeven van een uitgebreid buffet: liefst vier soorten vlees inclusief lekkere sauzen, gemengde groentes waaronder zuurkool met appel uit de oven, aardappelrozetten en nog meer: wat een keus!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, kwamen er ook nog verschillende soorten ijs op tafel met vruchtjes en slagroom voor de liefhebbers.
Veruit het meeste was net als voorgaande jaren klaargemaakt door Henk Jan Snapper en zijn vrouw Jet. Hulde!
Zoals gebruikelijk was de tafel mooi aangekleed door Alie Bahlmann, die ook nog voor iedereen een prachtig kadootje gemaakt had!
Traditiegetrouw was er voor iedereen fris en wijn. U begrijpt wel: zoveel heerlijks tegelijk, dat kon niet op en het kwam ook niet op. Dus de gasten gingen met welgevulde bakjes terug naar huis.

U hoeft niet tot december 2015 te wachten! De volgende maaltijd is woensdag 7 januari aanstaande en u kunt zich nog inschrijven bij de balie in het Martinushuis. Welkom!

Werkgroep gemeenteopbouw
datum en tijdstip 26-11-2020 om 19.30