Kinderkerstfeest 2015 Kinderkerstfeest 2015

Dit jaar werd het kinderkerstfeest van wijk 1 en 2 gehouden op 24 december in de Herberg.

De bezoekers werden welkom geheten door de herders en kerstmuziek  van het jongerenorkest. Onder het zingen van “Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht” kwamen de kinderen met hun lichtje binnen in een goed gevulde kerkzaal. Tijdens de viering werd de musical “Alle tijd” uitgevoerd. In de klokkenwinkel van mevrouw Tempens waren verschillende klokken te koop, die alle een speciaal kerstmuziekje hadden. Hierdoor werden de klanten zich ervan bewust dat het  kerstfeest voor iedereen is en dat Jezus geboren is om licht te brengen in de nacht.
Het kinderkoor onder leiding van Karina Tjepkema, met pianobegeleiding van Marian Bos, zong vol overgave de liedjes van de musical. Het  jongerenorkest speelde onder leiding van Hilde Bouman diverse kerstliedjes. Na afloop kregen de kinderen een traktatie en een cadeautje.
Het was weer een geslaagd feest, mede dankzij de inzet van velen.

Werkgroep gemeenteopbouw
datum en tijdstip 26-11-2020 om 19.30