Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Kinderkerstfeest 2015 Kinderkerstfeest 2015Dit jaar werd het kinderkerstfeest van wijk 1 en 2 gehouden op 24 december in de Herberg.

De bezoekers werden welkom geheten door de herders en kerstmuziek  van het jongerenorkest. Onder het zingen van “Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht” kwamen de kinderen met hun lichtje binnen in een goed gevulde kerkzaal. Tijdens de viering werd de musical “Alle tijd” uitgevoerd. In de klokkenwinkel van mevrouw Tempens waren verschillende klokken te koop, die alle een speciaal kerstmuziekje hadden. Hierdoor werden de klanten zich ervan bewust dat het  kerstfeest voor iedereen is en dat Jezus geboren is om licht te brengen in de nacht.
Het kinderkoor onder leiding van Karina Tjepkema, met pianobegeleiding van Marian Bos, zong vol overgave de liedjes van de musical. Het  jongerenorkest speelde onder leiding van Hilde Bouman diverse kerstliedjes. Na afloop kregen de kinderen een traktatie en een cadeautje.
Het was weer een geslaagd feest, mede dankzij de inzet van velen.

terug
 
 
 
 

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 18-06-2018 om 19.30
meer details

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om
meer details

Inloophuis
datum en tijdstip 20-06-2018 om 14.30
meer details

Gebedsgroep
datum en tijdstip 20-06-2018 om 19.00
meer details

 
Vacature Jeugd- en jongerenwerker
Klik voor meer informatie op onderstaande
LINK
 
Links 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.