Eetgroep: boerenkoolstamppot en stamppot zuurkool met ananas.

Woensdag 6 januari, tijd voor de eetgroep.Maar Koning Winter gooide roet, of beter gezegd ijzel, in het eten.Na overleg werden alle gasten gebeld en werd de maaltijd een week verschoven. En zo zaten een week later 19 personen klaar voor een gezellige maaltijd.

Als eerste kwam een lekkere preisoep op tafel, gevolgd door maar liefst 3 gerechten:
Rijst met een lekker gehakt/groente mengsel, boerenkoolstamppot en stamppot zuurkool met ananas. Natuurlijk waren de spekjes en de rookworst niet vergeten.
Het toetje bestond uit verschillende soorten zuivel. Tijdens een kopje koffie of thee werd weer ingetekend voor de volgende maaltijd, die is op woensdag 3 februari.

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Rien Donkersloot, organist Joriskerk Amersfoort
datum en tijdstip 03-07-2020 om 20:00 uur

Open Kerk