Toekomst PGDAW Toekomst PGDAW

In de tweede week van januari is op verschillende momenten overleg gevoerd over de toekomst van de PGDAW gemeente.  De regiegroep heeft onder leiding van voorzitter Louis Bakker voor bijna alle werkgroepen de opdracht geformuleerd, uitgaande van het rapport dat vorig jaar is gepresenteerd.  Samen met de AK en de moderamina zijn die opdrachten besproken en soms nog wat aangepast.  Formeel heeft de AK daarna de opdrachten op 9 januari ’19 vastgesteld.   Aan het eind van de week zijn de opdrachten verstuurd aan de contactpersonen. Op maandag 28 januari ’19 geeft de regiegroep gelegenheid om mondeling de intentie van de opdrachten nog door te spreken.

Voor de werkgroepen diaconaat en financiën zijn er concept opdrachten geschreven die waarschijnlijk op 4 februari definitief wordt vastgesteld.
In de opdrachtformulering is per werkgroep een datum opgenomen waarop er een rapportage wordt verwacht. Dat is in veel gevallen voor de zomervakantie.  Een grote groep gemeenteleden zal dus in de volgende maanden meedenken over de toekomst van onze gemeente.  We wensen ze veel wijsheid.

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Mannes Hofsink, organist Nieuwe Kerk Groningen
datum en tijdstip 14-08-2020 om 20:00 uur

Open Kerk