Pastoraal Meldpunt bereikbaar op 06 - 2138 2081 Pastoraal Meldpunt bereikbaar op 06 - 2138 2081
Na een periode van praktische en technische voorbereidingen is op maandag 23 maart het Pastoraal Meldpunt in gebruik genomen. Vooreerst alleen nog telefonisch bereikbaar, binnenkort eveneens via e-mail. Het Pastoraal Meldpunt fungeert vooral als een ‘vangnet’, waar iedereen terecht kan met zijn of haar pastorale vragen. Daarnaast helpt het mee het pastoraat binnen de PGDAW efficiënt te organiseren, zodat het voor de pastores werkbaar en overzichtelijk blijft. De medewerkers, mw. Siebregta Hoekstra, mw. Henny Rietberg en mw. Jantje Zijlstra, gaan het Pastoraal Meldpunt bij toerbeurt bemensen en helpen u graag verder. In deze coronatijd kunnen wij niet zomaar bij u op bezoek komen, wèl zijn wij, evenals uw ouderling, pastoraal bezoek(st)er en contactpersoon, via telefoon en/of e-mail bereikbaar. Mocht onduidelijk zijn wie dat is of zijn, ook hiervoor kunt u het Pastoraal Meldpunt benaderen.
Namens het team van pastores,
Pastor Grietje Jelsma-de Jong

Sectie-indeling Protestante Gemeente Dokkum Sectie-indeling Protestante Gemeente Dokkum

datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30