Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Diaconie Diaconie

Wat doet onze diaconie zoal?

Met de wekelijks diaconale collectes ondersteunen we projecten van Kerk in Aktie / zending / Nederlands Bijbelgenootschap, maar we collecteren ook voor onze eigen diaconale activiteiten zoals de bloemengroet, reiskosten gehandicapten naar vakantiehuizen, zusterkring/bezoekers, minima. Wij zijn sinds 2008 bezig met ons eigen project Ghana. We zijn verheugd dat dit project, als opvolger voor Columbia, door de Classis is opgenomen.

 

lees meer »
 
Heilig Avondmaal Heilig Avondmaal

In de Grote of St.Martinuskerk vieren we vijf maal per jaar het Heilig Avondmaal. Vier zondagen hebben we lopend Avondmaal. Dit zijn de zondagen in februari, juni, september en december. Alleen op Witte Donderdag vieren we het Avondmaal in het koor van de kerk. De gemeente zit dan aan tafels.
 

lees meer »
 
Diaconale tafel Diaconale tafel

Aan de linkerkant (ingang Markt) in de kerk staat een tafel, die wordt gebruikt door de diaconie. 

lees meer »
 
Wijziging bestemming Collectebus Wijziging bestemming CollectebusIn de Grote Kerk vindt u sinds jaar en dag bij de ingang Markt een collecte(melk)bus met als bestemming PCG Medical Ghana Garu.
 
Dit project heeft de steun van de diaconie/zending Grote Kerk vanaf 2008. Ook stond tot afgelopen juni deze bestemming 1x per jaar op het collecterooster.
 

lees meer »
 
De Voedselbank

De Voedselbank

De Voedselbank Dongeradeel is opgericht in mei 2010. Vrijwilligers zamelen kosteloos beschikbaar gestelde levensmiddelen in en delen deze ook weer kosteloos uit aan personen die onvoldoende middelen hebben om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. 

lees meer »
 
 
 
 

HERDWD-catechesegroep
datum en tijdstip 11-12-2018 om 16.00
meer details

Inloophuis
datum en tijdstip 12-12-2018 om 14.30
meer details

Eetgroep Grote Kerk
datum en tijdstip 12-12-2018 om 17.30 uur
meer details

 
Links 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.