Vespers Vespers

Vanaf september tot mei wordt er in de Grote kerk in principe maandelijks op een zondagavond een viering georganiseerd. Vaak is dit in de vorm van een vesper, maar ook andere vormen zijn mogelijk. Medewerking wordt o.a. verleend door predikanten, organisten, koren en instrumentale groepen. Bij de programmering wordt uitgegaan van de tijd in het kerkelijk jaar. De bijeenkomsten duren in principe 30-45 minuten. Na afloop is er gelegenheid om bij een kopje koffie of thee na te praten over de viering.

De aanvang is 19.30 uur.

Zondag 28 januari 2018 Vesper met thema: Muziek de mooiste gave van God.....Zingen, we kunnen er niet zonder. Voor meer info, zie Kalender W2

Contactpersonen voor de vespers:
M.Dreves-Veer, email:
R.Zijlstra-Ytsma, email:

Overleg Admiraliteitsdienst
datum en tijdstip 20-06-2018 om

datum en tijdstip 20-06-2018 om 14.30

datum en tijdstip 20-06-2018 om 19.00

Vacature Jeugd- en jongerenwerker
Klik voor meer informatie op onderstaande
LINK