Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
De PR-commissie

De PR-commissie (Henk, Dolf, Maarten, Petra en Thea) Foto: Louwrens Wildschut
De PR-commissie

Wat de kerk is en doet, is niet meer als vanzelfsprekend bekend. Daarom wordt in kerkelijke gemeenten vaak een PR-commissie ingesteld. Deze heeft tot taak om hulp en steun te bieden bij een goede berichtgeving over kerkgemeente. Zo ook de PR-commissie van de Grote of Sint- Martinuskerk. Een ieder die in de wijkgemeente ergens over wil berichten kan bij deze PR-commissie terecht. De commissieleden denken graag mee in het helder en aansprekend opstellen van een tekst. En ze zijn ook bereid om aan de hand van enkele, tijdig aangereikte, gegevens zelf het bericht te schrijven voor Geandewei, de zondagskrant, regionale bladen en andere media.

Deze website is voor de PR-commissie een bijzonder medium. Een website biedt vele mogelijkheden om in woord en beeld (bijvoorbeeld foto’s) belangstellenden heel gevarieerd te informeren. De PR-commissie zal het gebruik ervan dan ook graag stimuleren. Hebt u zelf een bericht dat geplaatst zou moeten worden? Stuur het naar en wie weet vindt u het op deze site terug. Voor de sites van de andere wijkgemeenten en de overkoepelende gemeentesite kijkt u bovenaan deze pagina. Een hartelijke groet van de webredactie!

Commissieleden: Maarten Keijzer, Henk Kuindersma, Thea van der Schaaf, Petra de Vries en Dolf Wissmann.
Contact? Mail naar

terug
 
 
 
 

HERDWD-catechesegroep
datum en tijdstip 11-12-2018 om 16.00
meer details

Inloophuis
datum en tijdstip 12-12-2018 om 14.30
meer details

Eetgroep Grote Kerk
datum en tijdstip 12-12-2018 om 17.30 uur
meer details

 
Links 
Contact
Kerkelijk bureau
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Email: 
Telefoon: 0519-293650
  meer
 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:


Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.