De PR-commissie

De PR-commissie (Henk, Dolf, Maarten, Petra en Thea) Foto: Louwrens Wildschut
De PR-commissie
Wat de kerk is en doet, is niet meer als vanzelfsprekend bekend. Daarom wordt in kerkelijke gemeenten vaak een PR-commissie ingesteld. Deze heeft tot taak om hulp en steun te bieden bij een goede berichtgeving over kerkgemeente. Zo ook de PR-commissie van de Grote of Sint- Martinuskerk. Een ieder die in de wijkgemeente ergens over wil berichten kan bij deze PR-commissie terecht. De commissieleden denken graag mee in het helder en aansprekend opstellen van een tekst. En ze zijn ook bereid om aan de hand van enkele, tijdig aangereikte, gegevens zelf het bericht te schrijven voor Geandewei, de zondagskrant, regionale bladen en andere media.

Deze website is voor de PR-commissie een bijzonder medium. Een website biedt vele mogelijkheden om in woord en beeld (bijvoorbeeld foto’s) belangstellenden heel gevarieerd te informeren. De PR-commissie zal het gebruik ervan dan ook graag stimuleren. Hebt u zelf een bericht dat geplaatst zou moeten worden? Stuur het naar en wie weet vindt u het op deze site terug. Voor de sites van de andere wijkgemeenten en de overkoepelende gemeentesite kijkt u bovenaan deze pagina. Een hartelijke groet van de webredactie!

Commissieleden: Maarten Keijzer, Henk Kuindersma, Thea van der Schaaf, Petra de Vries en Dolf Wissmann.
Contact? Mail naar

Inloophuis - Martinushuis (Grote Kerk)
datum en tijdstip 20-11-2019 om 14.30 uur

datum en tijdstip 20-11-2019 om 19.00