Diaconale tafel Diaconale tafel

Hierop ligt informatie over allerlei diaconale activiteiten zoals folders over vakanties voor zieken en gehandicapten, Kerk in Actie, het inloophuis, WMO, de Ghana-info/bus en een diaconaal bloemstuk.
In dit diaconale bloemstuk (gemaakt door Yfke Blom) vindt u materialen die symbool staan voor het avondmaal: het brood dat wij delen, de druivenrank als symbool voor de wijn die wij drinken, de hoorn staat voor de drinkbeker hoorn des overvloeds, de hedera verbeeldt dat God trouw blijft, de rode rozen staan voor liefde. Als u iets heeft voor deze tafel, kunt u dit overleggen met de dienstdoende diakenen.

datum en tijdstip 23-05-2018 om 14.30

Kerkdiensten in Wijk 1