Gemeenteavond, donderdag 27 juni a.s. Gemeenteavond, donderdag 27 juni a.s.
Een tweetal werkgroepen heeft reeds een rapport uitgebracht. Op deze avond wordt u bijgepraat over de stand van zaken en u kunt er uiteraard ook met uw vragen/opmerkingen terecht.
De voorzitter van AK, dhr. Appelhof, zal o.a. ingaan op een belangrijk besluit van de AK m.b.t. besluitvorming van het kerkbestuur en organisatie. Dit n.a.v. het advies van de werkgroep Kerkbestuur en Organisatie.
Dhr. Bakker, de externe voorzitter van de Regiegroep, de groep die de regie voert over de werkgroepen, zal ingaan op het proces om te komen tot die ene gemeente zonder wijkgemeenten.
Daarnaast zal de werkgroep Pastoraat iets vertellen over hoe in de toekomst het pastoraat in de PGDAW vorm kan krijgen.
Na de pauze zullen we onderling in gesprek gaan over een aspect van Fundamenten van Geloofsleven. Een avond om niet te missen en om elkaar te ontmoeten.
Op deze avond zal de toekomstige huisvesting van de PGDAW niet aan de orde komen. Dit omdat de werkgroep Gebouwen nog druk bezig is. Dit geldt evenzo voor de werkgroep Financiën.
Dus noteren op de kalender/agenda. Gemeenteavond!! Donderdag 27 juni.
Plaats: De Fontein. Tijd: Inloop 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur.
Voorzitter AK  J. Appelhof,  Scriba W.A. Slagter.

Inloophuis - Martinushuis (Grote Kerk)
datum en tijdstip 19-02-2020 om 14.30 uur

Kerkdiensten PGDAW