Jeugd & Jongeren Jeugd & Jongeren
Net als vorige jaren zal er dit jaar ook weer catechese zijn.
Misschien denk je: wat is dat? Het is niet zo stoffig en saai als je misschien denkt. Het zijn vaak hele gezellige momenten met een goed verhaal uit de Bijbel. Je kunt er veel van leren, maar je bent zeker ook van meerwaarde voor de ander. Het is ook een plek om te laten weten wat jij gelooft, waar je aan twijfelt, wat je niet snapt of gewoon raar vindt. Er zullen weer verschillende groepen zijn maar dit is ook afhankelijk van de opgave. We willen dit jaar ook starten met een oudere groep 18+. Dit is een groep die geleid zal worden door de predikant(en)..
Zou je (weer) naar catechese willen, geef je bij mij op. Zou je dit voor 10 oktober willen doen?
Renetta Jansma-Hiemstra
jeugdwerkerdokkum@pgdaw.nl

We gaan weer beginnen! Al zal het seizoen qua avonden en activiteiten aangepast worden aan de noodzakelijke maatregelen.
Maar we hebben er weer zin in! En hopen natuurlijk dat de jongeren enthousiast reageren op de uitnodiging die ze in week 38 hebben ontvangen.
Hierin nodigen we de 12-15 jeugd (vanaf voortgezet onderwijs) uit voor leuke en gezellige clubavonden die we 2x in de maand houden in het Topazlokaal in de Herberg. Avonden met thema’s rond geloof en dagelijks leven met daarnaast een leuk spel of activiteit.  In week 39 worden de strookjes van de 12-15 weer opgehaald. Niet thuis of twijfel je nog? Je kan je opgeven t/m zaterdag 26 september via de mail.
Daarnaast is er ook club voor jongeren vanaf 16 jaar. Die hebben een iets andere opzet, maar ook dit zijn zeker fijne gezellige avonden met jongeren onder elkaar! Iedereen van bijna 16 en jongeren die al 16 jaar zijn krijgen hiervoor een uitnodiging en kunnen zich opgeven via de mail. Nou kan het natuurlijk voorkomen door dat iemand per ongeluk geen uitnodiging heeft ontvangen,.. Dan kan je je altijd nog opgeven via de mail.
Dit jaar houden we een leuke start en kennismaking voor de leiding en de clubleden op vrijdagavond 30 oktober in de Herberg. Voor allerlei info over Topaz Jeugdclub kan je terecht op de site: www.topazjeugdclub.nl.
Voor vragen kan je terecht bij bestuur en leiding. Maar ook via topazjeugdclub@gmail.com
En natuurlijk zijn we ook te volgen via facebook en Instagram
Tot ziens!?
Topaz Leiding en Bestuur
Projecten World Servants uitgesteld naar 2021
Zoals u waarschijnlijk al gehoord hebt zijn de projecten van World Servants, vanwege de corona, allemaal doorgeschoven naar 2021. De deelnemers van de actiegroep Dokkum moeten dus nog een jaar geduld hebben voordat ze echt aan het werk kunnen in hun projectland.
Het bouwproject waar de jongeren aan meewerken gaat alsnog door. World Servants heeft de bijdrage daarvoor al aan de lokale organisatie gegarandeerd, zodat ze de bouw kunnen voorbereiden en alvast de fundering leggen.
Het uitstellen van de werkvakantie brengt extra kosten met zich mee, kosten die World Servants zowel in 2020 als in 2021 voor de ondersteuning in het projectland en voorbereidingen voor de reis moet uitgeven. Samen met World Servants gaan de jongeren ervoor om € 1000 per persoon extra te werven. Daarvoor is uw steun hard nodig.
U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. World Servants en o.v.v. actiegroep Dokkum of via geef.ws/Dokkum
Inlichtingen bij bertmuller5560@gmail.com

Werkgroep gemeenteopbouw