Jeugdwerk Jeugdwerk

Penningmeester :   Anja Brolsma
jeugwerker         :   Renetta Jansma

Wat doen wij

De jeugdraad  is overkoepelend en heeft een initiërende en coördinerende rol voor de: tienernevendienst, clubs, catechese, sportkerk
De Jeugdraad is direct of indirect betrokken bij de activiteiten die voor de jeugd georganiseerd worden vanuit de PGDAW. De Jeugdraad wil vanuit een Christelijke overtuiging, op de jeugd gerichte activiteiten organiseren, leiden, coachen en sturen.
De Jeugdraad is een brug tussen leiding en afgevaardigden van het jeugdwerk en de kerkenraden. Vanuit de kerkenraden hebben jeugdouderlingen zitting in de Jeugdraad. Afgevaardigden van het jeugdwerk leggen verantwoording af aan de Jeugdraad, en deze legt op haar beurt verantwoording af aan de Algemene Kerkenraad.

Speerpunten:

Het bevorderen van de betrokkenheid van jongeren bij de PGDAW
Bevorderen van de onderlinge samenwerking tussen de diverse geledingen vanuit de 3 wijkgemeenten
Projectmatig werken stimuleren rondom Christelijke feestdagen om jongeren bewust te maken van christelijke en kerkelijke tradities.
Het jeugdwerk leeft!
Voor elke leeftijdscategorie, van peuter tot jong volwassene is er wel wat te beleven.

Contactpersoon TOPAZ: Rene Hanemaaijer

Contactpersoon Sportkerk: Mirjam Gardenier Dupon