Kerstviering voor ouderen 2019 Kerstviering voor ouderen 2019

De organisatoren van deze viering willen zich daar zeker voor inzetten! Het thema van de viering was: ‘Een goed verhaal”. Dit is het jaarthema van de landelijke kerk. We lazen het goede verhaal van Jezus die naar deze wereld kwam ‘opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft’. De lezingen werden afgewisseld met het zingen van kerstliederen en een psalm. Het zingen werd enthousiast begeleid door een aantal blazers van Oranje. Het kerstverhaal van ‘Robin en opa gaan naar de kerstnachtdienst’ werd gelezen door ds. Oosterhoff. Na de viering werd er allerlei lekkers op de tafels gezet. De heerlijke maaltijd was verzorgd door Ronal Pantjes, de uitbater van de IJsherberg. Als afsluiting van de maaltijd werd er nog een gedicht gelezen en zongen we het ‘Ere zij God’. Verzadigd en verkwikt keerde ieder huiswaarts. Behalve de kosters en de leden van de diaconie. Want er moest weer heel wat worden opgeruimd. Maar met veel mensen was die klus binnen afzienbare tijd geklaard.

Inloophuis - Martinushuis (Grote Kerk)
datum en tijdstip 22-01-2020 om 14.30 uur

Week van gebed