Onmisbaar? Onmisbaar?
verwelkomd door in stijl verklede kinderen. Eerst was er koffie of thee met oranjekoek. Daarna was er bingo, maar heel anders dan anders: kinderen hadden de leiding en Ruth Hanemaaijer had ervoor gezorgd dat dat op een bijzonder leuke manier gebeurde. Iedereen deed dus vol overgave mee en mevrouw Hoeksma mocht er met de eerste prijs vandoor gaan.

Vervolgens was er een stamppotbuffet met keus uit vier soorten, voorafgegaan door wintersoep en als dessert luxe toetjes. Daarna was er nog een optreden van de kinderen, waar predikant Hans Oosterhoff en kerkenraadvoorzitter Roelie Zijlstra een lintje kregen – terecht!

Al met al was het een bijzonder geslaagde bijeenkomst. Hulde voor de kerkrentmeesters die deze avond organiseerden! En laten we nu wel wezen: ook zij zijn, net als bijvoorbeeld diakenen en ouderlingen ‘gewoon’ vrijwilligers!

p.r.cie.

Kerkdiensten PGDAW
datum en tijdstip 26-01-2020 om 09.30

Kerkdienst Grote Kerk met ds. J.P. Oosterhoff bevestiging diaken Froukje; afscheid koster Liskje