Verhuur mogelijkheden Verhuur mogelijkheden
Huurmogelijkheden in:

1. Kerkelijk centrum De Herberg

Dit is een multifunctioneel gebouw met vijf zalen. Door de combinatie met restaurant “De IJsherberg” is het centrum bijzonder geschikt voor bruiloften, feesten, vergaderingen en/of personeelsbijeenkomsten.
U kunt gebruik maken van de keuken van restaurant “De IJsherberg”.
In alle ruimten is een beamer en gratis WIFI beschikbaar.
Naast De Herberg is een groot gratis parkeerterrein aanwezig.

In de Grote zaal is plaats voor maximaal 400 personen. Deze zaal beschikt over een podium met alle faciliteiten voor theater, toneeluitvoeringen en (bruiloft)feesten.

Naast de grote zaal zijn er nog 4 andere zalen beschikbaar voor bijeenkomsten van 20 tot 120 personen.

2. De Grote- of Sint Martinus Kerk

Dit monumentale kerkgebouw uit ca. 1590, heeft een goede akoestiek en leent zich uitstekend voor allerhande concerten. Ook voor lezingen en/of exposities zijn er goede mogelijkheden.
Daarnaast is er de mogelijkheid voor evenementen of recepties, waarbij catering mogelijk is.
U kunt gebruikmaken van een losse beamer met scherm en in alle ruimten is gratis WIFI beschikbaar.

In de kerkruimte is plaats voor ca. 400 personen, indien nodig kan er een podium opgesteld worden. Ook voor kleinschalige evenementen kan een opstelling in het koorgedeelte gerealiseerd worden tot ca. 120 personen. Dit koorgedeelte beschikt over een eigen koororgel.

Naast de kerkruimte zijn er op de begane grond nog 2 andere kleinere zalen beschikbaar, voor 10 en 70 personen.
Op de verdieping zijn ook nog 2 zalen beschikbaar voor 10 tot 40 personen.

3. Gemeentecentrum De Fontein

De Fontein is een modern multifunctioneel gebouw met diverse gebruikersmogelijkheden en is uitermate geschikt voor concerten, vergaderingen, cursussen, familie bijeenkomsten, etc.
Alle moderne voorzieningen zoals beamer, Wi-Fi zijn aanwezig.
Naast koffie en thee, zijn uitgebreidere caterings wensen op aanvraag mogelijk.
Rondom de Fontein zijn voldoende vrije parkeer mogelijkheden.

In de kerkzaal is plaats voor 450 tot 500 bezoekers.
Ook hier zijn diverse opstellingen mogelijk.
Van kerk tot concert en vergaderzaal.
In deze zaal zijn o.a. een orgel, piano (elektrisch) en diverse audio/visuele apparatuur beschikbaar.

Naast de kerkzaal zijn er nog 5 andere modern ingerichte zalen beschikbaar voor 10 tot 90 personen.

4. St. Catharinakerk te Aalsum

De St. Catharinakerk is een mooie kleine historische dorpskerk en daardoor heel geschikt als romantische trouwlocatie, intiem concert of kunstexpositie.

Een muzikaal meditatief moment rond het orgel met Mannes Hofsink, organist Nieuwe Kerk Groningen
datum en tijdstip 14-08-2020 om 20:00 uur

Open Kerk