Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente Dokkum - Aalzum - Wetsens
 
 
Kindernevendienst en kinderkerk Kindernevendienst en kinderkerk
De Fontein:

Je komt de kerk binnen via de hoofdingang aan de Keppels kant. Je jas moet je meenemen in het lokaal. Na de dienst gaan we via de nooduitgang weer naar buiten. Daar kunnen je (groot)ouders je dan weer oppikken. Deze nooduitgang komt uit op de grote oprit. Voor de (groot)ouders hebben we het verzoek om de kinderen zoveel mogelijk alleen het lokaal binnen te  laten gaan. 

De Grote Kerk:

Je komt samen met je (groot-)ouders langs de hoofdingang aan de Markt de kerk in, of via de achteringang aan de Fetze. Kom je door de hoofdingang naar binnen, dan mag je via de wandelkerk naar de Fetzezaal lopen. Kom je aan de kant van de Fetze binnen, dan mag je in de gang gelijk rechtsaf naar de Fetzezaal. Aan het einde van de dienst mogen je (groot-)ouders je weer bij de Fetzezaal ophalen. 
Dit geldt ook voor de kinderen die opgegeven zijn voor de kinderoppas. De leiding, zowel voor de kinderkerk als voor de oppas, is vanaf 9.20 uur aanwezig. 

De Herberg:

Bij binnenkomst  houd je je jas bij je en mag je in de foyer bij de kindernevendienstleiding gaan zitten. Samen met de leiding ga je naar boven. Als de dienst voorbij is, zorgen wij dat je buiten bij de achteringang weer kunt worden opgehaald. Je vertrekt ook weer via de achteringang, zodat het in de kerk overzichtelijk blijft.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Werkgroep gemeenteopbouw
datum en tijdstip 26-11-2020 om 19.30
meer details

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk
datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30
meer details

Kerkdienst via kerkomroep en livestream vanuit De Fontein
datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30
meer details

Moderamen Kerkenraad
datum en tijdstip 30-11-2020 om 19.30
meer details

Thema bijeenkomst 'Het Gebed'
datum en tijdstip 02-12-2020 om 14.00
meer details

 
Pastoraal Meldpunt: 06 - 2138 2081 of pastoraat@pgdaw.nl
 
Links 
Vragen/opmerkingen
over deze site via:
help@pgdaw.nl

Of via formulier : LINK

Privacy

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.