Wilt u graag zingen? Dat kan bij Chr. Mannenkoor Pro Rege

Voorop bij Jan staat het plezier in het muziek maken, een ontspannen sfeer tijdens de repetities en optredens en een goede samenwerking met de vaste begeleiders Anja Heikamp-Kommerie en Ronald Postema.
Bent u op zoek naar een hobby en zingen lijkt u wel wat? Dan is dit een goed moment om eens - geheel vrijblijvend - met ons mee te zingen. De toegang is laagdrempelig en 'voorzingen' is niet nodig. Gewoon gezellig met elkaar oefenen. Zangervaring wordt niet gevraagd, daar zijn de repetities voor, maar ervaren zangers zijn uiteraard ook van harte welkom. Drie maanden bent u onze gast, dan betaalt u geen contributie en de consumpties in de pauze zijn gratis. Na deze drie maanden, maar het mag ook eerder, neemt u de beslissing of u lid wilt worden.
U bent van harte welkom op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Gebouw ‘De Ontmoeting’ van de Baptisten Gemeente, Stationsweg 45A te Dokkum. Wilt u toch eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Andries Postma, telefoon 0519-321647. Zie ook: www.mannenkoorprorege.nl. Graag tot ziens!

Israƫlavond met Tswi Herschel uit Israƫl

21 okt 2021 om 19.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

24 okt 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

24 okt 2021 om 9.30

27 okt 2021 om 19.00

Cie. Eredienst Herberg

27 okt 2021 om 20.00

28 okt 2021 om 19.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei