Opgave mailadres

Je ontvangt nog geen mail van onze gemeente, je bent nieuw in onze gemeente of 18 jaar geworden? Geef dan je mailadres op, om de communicatie te verbeteren en je tijdig te kunnen informeren.

Als je wil, kan je ook inloggen en zo stukken lezen die alleen voor kerkleden bedoeld zijn.
Je kan inloggen in het besloten gedeelte, in de kop uiterst rechts  ->] inloggen.

Hiervoor heb je wel  een inlogaccount nodig. Na je opgave van je mailadres krijg je een mail met een inlogcode. Omdat de aanvraag met de hand verwerkt moet worden kan het even duren voordat je een mail ontvangt met de gegevens om veilig in te kunnen loggen.

Voor het inloggen op de website ga je naar pgdaw.nl en klikt u op '->] inloggen' in de bovenste balk. Vervolgens voer je naam en wachtwoord in. Wanneer je ingelogd bent, ziet u 2 nieuwe onderwerpen op de bovenbalk verschijnen -Archief- hier kunt u archiefstukken van de site lezen vanaf januari 2020 en Ingelogd. Klik op 'ingelogd', vervolgens verschijnt er nogmaals 'ingelogd'. Door daarop te klikken komt u in de besloten omgeving, waar de stukken te lezen zijn.

Bijbelkring in Nieuw Dockaheem seizoen 2022-2023

wo 08 feb 2023 om 09:45

Gebedsgroep (De Herberg)

wo 08 feb 2023 om 19:15