opgave voor aanmelden gesloten gedeelte

Om de stukken in te zien, is een inlogaccount nodig. Als u die nog niet heeft kunt u deze hier aanvragen.
Omdat de aanvraag met de hand verwerkt moet worden kan het even duren voor u een mail ontvangt met de gegevens om veilig in te kunnen loggen.

Voor het inloggen op de website gaat u naar pgdaw.nl en klikt u op 'inloggen' in de bovenste balk. Vervolgens voert u naam en wachtwoord in. Wanneer u ingelogd bent, ziet u 2 nieuwe onderwerpen op de bovenbalk verschijnen -Archief- hier kunt u archiefstukken lezen van de nieuwe site en Ingelogd. Klik op 'ingelogd', vervolgens verschijnt er nogmaals 'ingelogd'. Door daarop te klikken komt u in de besloten omgeving, waar de stukken te lezen zijn.

U gaat ook email van de kerk ontvangen op het door u opgegeven email adres.

Als u dit niet wilt kunt u zich afmelden via de afmeldknop onder iedere mail die u van ons ontvangt.

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

25 jul 2021 om 9.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

30 jul 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

01 aug 2021 om 9.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

06 aug 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

08 aug 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

08 aug 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei