Opgave mailadres

Nieuw in de gemeente of 18 jaar geworden? Geef dan je mailadres op, om de communicatie te verbeteren en je tijdig te kunnen informeren.

Je kan dan ook inloggen in het besloten gedeelte, in de kop uiterst rechts  ->] inloggen.
Hiervoor heb je wel  een inlogaccount nodig. Na je opgave van je mailadres krijg je een mail met een inlogcode. Omdat de aanvraag met de hand verwerkt moet worden kan het even duren voor u een mail ontvangt met de gegevens om veilig in te kunnen loggen.

Voor het inloggen op de website gaat u naar pgdaw.nl en klikt u op '->] inloggen' in de bovenste balk. Vervolgens voert u naam en wachtwoord in. Wanneer u ingelogd bent, ziet u 2 nieuwe onderwerpen op de bovenbalk verschijnen -Archief- hier kunt u archiefstukken van de site lezen vanaf januari 2020 en Ingelogd. Klik op 'ingelogd', vervolgens verschijnt er nogmaals 'ingelogd'. Door daarop te klikken komt u in de besloten omgeving, waar de stukken te lezen zijn.

Orgelconcert

vr 12 aug 2022 om 20:00

Kerkdienst vanuit De Grote Kerk ook te beluisteren via kerkomroep

zo 14 aug 2022 om 09.30