opgave voor aanmelden gesloten gedeelte

Om de stukken in te zien, is een inlogaccount nodig. Als u die nog niet heeft kunt u deze hier aanvragen.
Omdat de aanvraag met de hand verwerkt moet worden kan het even duren voor u een mail ontvangt met de gegevens om veilig in te kunnen loggen.

Voor het inloggen op de website gaat u naar pgdaw.nl en klikt u op 'inloggen' in de bovenste balk. Vervolgens voert u naam en wachtwoord in. Wanneer u ingelogd bent, ziet u 2 nieuwe onderwerpen op de bovenbalk verschijnen -Archief- hier kunt u archiefstukken lezen van de nieuwe site en Ingelogd. Klik op 'ingelogd', vervolgens verschijnt er nogmaals 'ingelogd'. Door daarop te klikken komt u in de besloten omgeving, waar de stukken te lezen zijn.

U gaat ook email van de kerk ontvangen op het door u opgegeven email adres.

Als u dit niet wilt kunt u zich afmelden via de afmeldknop onder iedere mail die u van ons ontvangt.

Agenda

Kerkdienst 9.30 uur te beluisteren en later op dag te bekijken via kerkomroep vanuit de Grote kerk

28 feb 2021 om 9.30

Kerkdienst te bekijken en beluisteren via kerkomroep vanuit De Herberg

28 feb 2021 om 9.30

Vorming en Toerusting 11. Film: Beautiful boy

04 mrt 2021 om 19:30

OMT Quiz voor de jeugd

05 mrt 2021

Kerkdienst te beluisteren via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

07 mrt 2021 om 9.30

Kerkdienst te bekijken en luisteren via kerkomroep vanuit De Fontein

07 mrt 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Petrus veertigdagentijdkalender

Geandewei