Martinusmaal

Iedere eerste woensdag van de maand (zie ook agenda) koken vrijwilligers voor mensen, die graag in gezelschap eten. Dat blijkt een succes. Voor slechts €4,50 krijgt u een heerlijk menu dat bestaat uit drie gangen en het is niet alleen lekker (en vaak verrassend) maar ook gezellig. Maandelijks zijn er rond de twintig eters. Wilt u ook een keer meedoen? In het Martinushuis (ingang Markt) ligt een intekenformulier. Als u uw naam invult, bent u zonder meer welkom. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.
We eten vanaf ongeveer 17.30 uur in het Martinushuis en u hoeft niets anders te doen dan samen met anderen eten, want opruimen en afwassen doen de vrijwilligers. Hebt u al trek? Naast de bar in het Martinushuis ligt een intekenlijst voor de komende maanden. Noteer uw naam bij een datum die u schikt en kom mee-eten. Gezellig!

Inlichtingen: Baukje en Maarten Keijzer, 0511421681.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er op dit moment
beperkt activiteiten

Vorming en Toerusting 13. Met het oog op het einde....

15 apr 2021 om 20:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

18 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

18 apr 2021 om 9.30

Vorming en Toerusting 14. Excursie Jorwert / Kleasterochtend

21 apr 2021 om 08:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

25 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

25 apr 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei