Martinusmaal

Iedere eerste woensdag van de maand (zie ook agenda) koken vrijwilligers voor mensen, die graag in gezelschap eten. Dat blijkt een succes. Voor slechts €4,50 krijgt u een heerlijk menu dat bestaat uit drie gangen en het is niet alleen lekker (en vaak verrassend) maar ook gezellig. Maandelijks zijn er rond de twintig eters. Wilt u ook een keer meedoen? In het Martinushuis (ingang Markt) ligt een intekenformulier. Als u uw naam invult, bent u zonder meer welkom. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.
We eten vanaf ongeveer 17.30 uur in het Martinushuis en u hoeft niets anders te doen dan samen met anderen eten, want opruimen en afwassen doen de vrijwilligers. Hebt u al trek? Naast de bar in het Martinushuis ligt een intekenlijst voor de komende maanden. Noteer uw naam bij een datum die u schikt en kom mee-eten. Gezellig!

Inlichtingen: Baukje en Maarten Keijzer, 0511421681.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er op dit moment
beperkt activiteiten

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

25 jun 2021 om 20.00

Afscheid (via Youtube) kinderen van de kindernevendienst, in de Bonifatiuskapel

27 jun 2021 om 14.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

27 jun 2021 om 9.30

Open introductieavond videosysteem

29 jun 2021 om 20:00

Catechisatie

01 jul 2021 om 19.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

02 jul 2021 om 20.00

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei