Martinusmaal

Iedere eerste woensdag van de maand (zie ook agenda) koken vrijwilligers voor mensen, die graag in gezelschap eten. Dat blijkt een succes. Voor slechts €4,50 krijgt u een heerlijk menu dat bestaat uit drie gangen en het is niet alleen lekker (en vaak verrassend) maar ook gezellig. Maandelijks zijn er rond de twintig eters. Wilt u ook een keer meedoen? In het Martinushuis (ingang Markt) ligt een intekenformulier. Als u uw naam invult, bent u zonder meer welkom. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.
We eten vanaf ongeveer 17.30 uur in het Martinushuis en u hoeft niets anders te doen dan samen met anderen eten, want opruimen en afwassen doen de vrijwilligers. Hebt u al trek? Naast de bar in het Martinushuis ligt een intekenlijst voor de komende maanden. Noteer uw naam bij een datum die u schikt en kom mee-eten. Gezellig!

Inlichtingen: Baukje en Maarten Keijzer, 0511421681.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er op dit moment
beperkt activiteiten

Agenda

Kerkdienst 9.30 uur te beluisteren en later op dag te bekijken via kerkomroep vanuit de Grote kerk

28 feb 2021 om 9.30

Kerkdienst te bekijken en beluisteren via kerkomroep vanuit De Herberg

28 feb 2021 om 9.30

Vorming en Toerusting 11. Film: Beautiful boy

04 mrt 2021 om 19:30

OMT Quiz voor de jeugd

05 mrt 2021

Kerkdienst te beluisteren via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

07 mrt 2021 om 9.30

Kerkdienst te bekijken en luisteren via kerkomroep vanuit De Fontein

07 mrt 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Petrus veertigdagentijdkalender

Geandewei