Zondagse erediensten

De Protestantse gemeente Dokkum Aalsum Wetsens is een open en gastvrije gemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten rondom het evangelie van Gods uitnodigende liefde. Ontmoeting is het hart van ons gemeente-zijn: ontmoeting met God, ontmoeting met elkaar en ontmoeting met de wereld om ons heen. Pastoraal meldpunt : 06 - 2138 2081

Kinderoppas en kinderkerk

Update: 25-07-2022
Hoewel er in de zomervakantie van 24 juli tot en met 21 augustus geen Kinderoppas en Kinderkerk is ben je natuurlijk van harte welkom in de kerk. We hebben in De Fontein, De Herberg en De Grote Kerk kleurplaten, puzzelbladen en wat lekkers voor jullie klaargelegd.
Tineke Dijk, namens alle leiding

Kerkomroep

Hieronder vindt u de verwijzing naar de juiste pagina op kerkomroep.nl.

Klik hier voor De Herberg

Klik hier voor de Grote Kerk

Klik hier voor de Fontein

Gebedsgroep (De Herberg)