Actie Kerkbalans

Update: 22-11-2021

Actie Kerkbalans 15 - 29 januari 2022

Elk jaar in januari vragen meer dan 2000 kerken in Nederland via de Actie Kerkbalans aandacht voor de vrijwillige bijdrage. Om te kunnen bestaan heeft de kerk financiële steun nodig. Elke gemeente wordt gedragen door haar leden, door hun betrokkenheid en door hun inzet. Maar ook door hun bijdragen in geld. Het thema van de landelijke actie is deze keer, net als vorig jaar: “Geef vandaag voor de kerk van morgen.” Ook onze Protestantse Gemeente Dokkum-Aalsum-Wetsens doet weer mee.

Verjaardagsfonds

Eindejaarscollecte 2021

Update: 07-12-2021

Binnenkort sluiten we 2021 af en gaan we het nieuwe jaar in. Op de grens van oud en nieuw vragen we opnieuw uw aandacht voor de kerk. Om alle activiteiten voor jong én oud, zoals bijvoorbeeld onze zondagse erediensten, kinderkerk, jeugd- en ouderenwerk, gespreksgroepen, catechese en vorming, pastorale zorg, enz., ook in 2022 weer mogelijk te maken, hebben we uw inzet en betrokkenheid hard nodig.