Solidariteitscollecte

Update: 10-06-2022

Beste gemeenteleden,

Wat fijn dat we elkaar na een lastige periode weer mogen ontmoeten, ook in de kerk.  Als Protestantse Gemeente van Dokkum-Aalsum-Wetsens kunnen wij weer samen vieren en er zijn voor elkaar en voor onze naasten in de samenleving. Verschillende activiteiten zijn weer opgestart om een plek te zijn waar mensen worden geïnspireerd door Gods woord en om lief en leed met elkaar te delen.
We zijn dankbaar dat we samen met onze vrijwilligers weer allerlei activiteiten kunnen organiseren. Dat is helaas niet voor alle gemeenten mogelijk, omdat behalve ideeën en inzet ook geld nodig is. En daar ontbreekt het gemeenten soms aan. Zij kunnen dan een beroep doen op de Solidariteitskas. Ook onze PGDAW heeft in de afgelopen jaren gelden uit de Solidariteitskas mogen ontvangen.
 

Lees meer 

Actie Kerkbalans

Update: 22-11-2021

 

Actie Kerkbalans 15 - 29 januari 2022

Elk jaar in januari vragen meer dan 2000 kerken in Nederland via de Actie Kerkbalans aandacht voor de vrijwillige bijdrage. Om te kunnen bestaan heeft de kerk financiële steun nodig. Elke gemeente wordt gedragen door haar leden, door hun betrokkenheid en door hun inzet. Maar ook door hun bijdragen in geld. Het thema van de landelijke actie is deze keer, net als vorig jaar: “Geef vandaag voor de kerk van morgen.” Ook onze Protestantse Gemeente Dokkum-Aalsum-Wetsens doet weer mee.

Lees meer 

Verjaardagsfonds

Lees meer