Kliederkerk

Update: 16-05-2024

Op zondag 26 mei is er een kliederkerk in de Herberg. De kliederkerk zal in het teken staan van Pinksteren, een feest van hoop. We gaan samen ontdekken wie de Heilige Geest is en wat Hij doet. We houden een korte viering en daarna gaan we samen eten. We beginnen om 15:30 uur. We hopen jullie te zien!

Joke, Wietske en Renetta

Lees meer 
klik voor het filmpje

Bekijk de film

Lees meer 

Van Renetta

Update: 16-05-2024

Op dit moment loopt het seizoen ten einde. Er zijn veel afsluitende activiteiten. Zo gaan de catechisanten samen pizza eten. De TOPAZ gaat op 25 mei naar Walibi om het clubseizoen af te sluiten. Op 1 juni gaan we met jongeren naar de EO-Jongerendag. Een dag later is het afscheid van de kinderen van de kinderkerk. De dienst heeft als thema: ‘Op reis’.

Lees meer 

Kinderkerk en kinderoppas tijdens bijzondere diensten

Update: 16-05-2024

In een eerdere Geandewei hebben we uitgelegd dat er tijdens bijzondere diensten een aangepaste planning van de kinderkerk en kinderoppas gehanteerd wordt. Hierbij een bijgewerkt overzicht.
 

Lees meer 

Topaz

Update: 01-05-2024

Een poosje terug hadden we een sûkerbôle actie voor de straatjongeren die worden opgevangen en werken op de Osiligi Farm in Kenia. Yde en Karina Tjepkema zijn hier in de zomer van 2023 geweest om te helpen en zijn langs de clubs geweest om hierover te vertellen. Jeugd en leiding hebben daarna ieder vijf sûkerbôlen verkocht en ook waren er een aantal door gemeenteleden besteld.
 

Lees meer 

Examens

Update: 16-04-2024

We willen u vragen namen door te geven van jongeren die dit jaar examen doen. Als wij de namen weten kunnen we hier aandacht aan besteden. Deze oproep is voor ouders, grootouders, vrienden, gemeenteleden. Geeft u de naam door? Dit kan op:
jeugdwerkerdokkum@gmail.nl of 06-14830021
 

Afscheid kinderkerk

Update: 16-04-2024

Op 2 juni is het afscheid van de oudsten van de kinderkerk in de Herberg. Heb je inmiddels nog geen uitnodiging gekregen maar zit jij/ of je dochter/zoon in groep 8 en wil wel graag afscheid nemen, neem dan contact op met: jeugdwerkerdokkum@gmail.com

Renetta Jansma-Hiemstra

Kinderkerk op Instagram

Update: 03-04-2024


De activiteiten van de Kinderkerk zijn nu ook te volgen op Instagram. Hier houden we iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Informatie blijft ook via de andere kanalen naar jullie toekomen, maar voor wie het leuk vindt, hierboven de QR-code.

Leiding Kinderkerk

Cathechese

Update:  03-10-2023

Dit jaar zal ik catechese geven aan jongeren van 12 tot 16 jaar.
We volgen de methode Follow Up. Een methode die ik vorig jaar ook gebruikt heb en die aansluit bij jongeren. Wat is geloven? Wat houdt ons bezig en hoe kun je dat verbinden met geloof. Maar ook wat vind jij belangrijk in het geloof en wat begrijp je helemaal niet in het geloof. Je kunt je opgeven bij: jeugdwerkerdokkum@gmail.com of via Whatsapp 0614830021
Groet,

Renetta Jansma-Hiemstra

Instagram

Je kunt ons ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.