Je kunt ons vanaf nu ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.

Sportkerk zondag 30 mei

Update: 15-06-2021

Op zondag 30 mei was er een sportkerk. Deze keer niet beginnend in de kerk maar direct bij de sportactiviteit. Deze keer hebben we getennist.

Sirkelslag Young

Update: 15-06-2021

Op vrijdagavond 28 Mei hebben 16 jongeren meegedaan aan Sirkelslag Young. Sirkelslag is een spannende onlinewedstrijd voor jeugdgroepen en wordt georganiseerd door de Jeugd Organisatie van de Protestantse Kerk (JOP). Maar liefst 214 groepen deelnemers deden aan deze wedstrijd mee.

Van de jeugdwerker

Update: 15-06-2021

De laatste weken zijn er verschillende activiteiten geweest voor de jeugd en jongeren. (Zie verder in de Geandewei). Wat voelt het fijn dat we weer bij elkaar kunnen komen.

Topaz

Met de zomer in zicht komen we ook aan het eind van het clubseizoen.... En wat voor één! Een clubseizoen zonder clubavonden en vrijwel geen activiteiten. En toch gaan we nog kijken of we er op één of andere manier een afsluiting aan kunnen geven?! Volg ons op Facebook, Instagram of op www.topazjeugdclub.nl voor de laatste info!

Catechisatie met ds Hans en ds Herman

Geloofsonderwijs en gesprek met onze pastores, waarbij de catechisanten zorgen voor iets lekkers bij de thee. Eens in de twee weken op de donderdagavond in de Topazzaal.

Voel je vrij om je alsnog aan te melden bij één van onze dominees. leeftijd ca 17 jaar

World Servants

World Servants doet komende zomer projecten in Nederland!

Afgelopen maanden heeft u weinig over World Servants gehoord. Vanwege de maatregelen rondom corona konden er geen grote acties gevoerd worden. De deelnemers hebben voornamelijk individueel en digitaal geprobeerd om het benodigde projectgeld bij elkaar te sparen.

Catechisatie

Een aantal jongeren heeft zich opgegeven voor een catechesegroep 17+. Catechese betekent zoiets als geloofsoverdracht. Het is ons eigenlijk nog nooit echt gelukt om er een eigentijdser woord voor te vinden, maar we weten toch wel wat bedoeld wordt: in gesprek over God en de Bijbel, over geloven in Jezus en hoe je dat vorm geeft in je eigen leven.

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

25 jun 2021 om 20.00

Afscheid (via Youtube) kinderen van de kindernevendienst, in de Bonifatiuskapel

27 jun 2021 om 14.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

27 jun 2021 om 9.30

Open introductieavond videosysteem

29 jun 2021 om 20:00

Catechisatie

01 jul 2021 om 19.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

02 jul 2021 om 20.00

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei