Van de jeugdwerker

Afgelopen week sinds een lange tijd weer een fysieke activiteit, catechese, gedaan met jongeren. Wat was het fijn om jullie te zien en dat we samen konden zijn. We kwamen wel bij elkaar maar dan elke keer online. We zaten in de foyer. Aan het eind kwamen er een paar jongeren bij mij en vroegen of ze even in de kerk mochten kijken.

catechese 28 maart

Op zondag 28 maart kwamen we als catechese groep weer fysiek bij elkaar. De afgelopen tijd hebben we steeds catechese online gedaan maar nu kwamen we in de Herberg samen.

World Servants

World Servants doet komende zomer projecten in Nederland!

Afgelopen maanden heeft u weinig over World Servants gehoord. Vanwege de maatregelen rondom corona konden er geen grote acties gevoerd worden. De deelnemers hebben voornamelijk individueel en digitaal geprobeerd om het benodigde projectgeld bij elkaar te sparen.

Topaz

2x een geslaagd Online Mondkapjes Topaz (OMT) Quiz op 5 maart! In totaal deden er 33 enthousiaste jongeren mee, en ook bijna alle leiding was aanwezig. Een clubavond.. maar dan net even anders.

Catechisatie

Een aantal jongeren heeft zich opgegeven voor een catechesegroep 17+. Catechese betekent zoiets als geloofsoverdracht. Het is ons eigenlijk nog nooit echt gelukt om er een eigentijdser woord voor te vinden, maar we weten toch wel wat bedoeld wordt: in gesprek over God en de Bijbel, over geloven in Jezus en hoe je dat vorm geeft in je eigen leven.

Vorming en Toerusting 13. Met het oog op het einde....

15 apr 2021 om 20:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

18 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

18 apr 2021 om 9.30

Vorming en Toerusting 14. Excursie Jorwert / Kleasterochtend

21 apr 2021 om 08:00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

25 apr 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

25 apr 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei