Van Renetta

Update: 05-07-2024

De afgelopen tijd zijn er nog diverse activiteiten geweest. Zo was er op 16 juni nog een sportkerk (verderop meer) en mocht ik samen met Renske Prins (jeugdouderling) op 12 juni langs de geslaagden. Deze keer was dat alleen maar feest. Iedereen was geslaagd!
 

Lees meer 

Sportkerk

Update: 05-07-2024

Op zondag 16 juni was er weer een sportkerk. Deze keer kwamen we om 9:00 uur bij elkaar in de Herberg om dan naar de Christelijk Gereformeerde Kerk te fietsen. Hier waren we bij het begin van de dienst. We zongen nog een paar liederen mee en daarna liet Ds. Van Wekken een filmpje zien van een hardloper op de olympische spelen die ineens een blessure kreeg. Hij werd door zijn vader naar de finish begeleid.

Lees meer 

Kinderkerk en kinderoppas tijdens bijzondere diensten

Update: 05-07-2024

In een eerdere Geandewei hebben we uitgelegd dat er tijdens bijzondere diensten een aangepaste planning van de kinderkerk en kinderoppas gehanteerd wordt. Hierbij een bijgewerkt overzicht.
 

Lees meer 

Topaz

Update: 05-07-2024

Voor de 12-15 club is het seizoen afgesloten met een superleuke dag in Walibi! Een dag vol plezier samen met de leiding. Achtbanen met spannende namen als “Eat my dust”, “Speed of sound”, “Lost Gravity” werden door de Topaz jongeren bedwongen. Gelukkig had iedereen nog tijd om samen met de hele groep te genieten van een snackmenu. Kijk voor meer foto’s/filmpje op www.topazjeugdclub.nl.

 

Lees meer 

Afscheid oudste kinderen kinderkerk

Update: 13-06-2024

Op zondag 2 juni was er een afscheidsdienst van de kinderen die na de zomervakantie naar het voorgezet onderwijs gaan. Zes kinderen namen afscheid. In de dienst stond psalm 121 centraal. Een psalm die gaat over op weg gaan. Dat het soms moeilijk kan zijn en dat het pad niet altijd makkelijk zal zijn maar dat je dan mag geloven dat God met je meegaat.

 

Lees meer 

Verslag EO-jongerendag

Update: 13-06-2024
Op 2 juni met één negenpersoonsbusje naar de EO-Jongerendag geweest. We vertrokken om 10.30 uit Dokkum. We waren net op tijd om bij de opening te zijn. Het was bijzonder om met zoveel jongeren bij elkaar te zijn die geloven. Na een middagprogramma met Pjotr en spreker Jurjen van Houwelingen brak na de pauze het feest los met Lecrae, (rapper) en Gable and friends. Om 1 uur 's-nachts waren we weer thuis. Het was een leuke en gezellige dag, volgend jaar weer!
Renetta Jansma-Hiemstra

Kinderkerk op Instagram

Update: 03-04-2024


De activiteiten van de Kinderkerk zijn nu ook te volgen op Instagram. Hier houden we iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Informatie blijft ook via de andere kanalen naar jullie toekomen, maar voor wie het leuk vindt, hierboven de QR-code.

Leiding Kinderkerk

Cathechese

Update:  03-10-2023

Dit jaar zal ik catechese geven aan jongeren van 12 tot 16 jaar.
We volgen de methode Follow Up. Een methode die ik vorig jaar ook gebruikt heb en die aansluit bij jongeren. Wat is geloven? Wat houdt ons bezig en hoe kun je dat verbinden met geloof. Maar ook wat vind jij belangrijk in het geloof en wat begrijp je helemaal niet in het geloof. Je kunt je opgeven bij: jeugdwerkerdokkum@gmail.com of via Whatsapp 0614830021
Groet,

Renetta Jansma-Hiemstra

Instagram

Je kunt ons ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.