Activiteiten 2021/2022

startactiviteit jeugdwerk

Van de jeugdwerker

Update: 08-09-2021

Binnen het jeugdwerk zijn we weer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De jongeren krijgen een uitnodiging van Topaz. Ook kunnen zij zich weer opgeven voor catechese.

Catechisatie met ds Hans en ds Herman

Geloofsonderwijs en gesprek met onze pastores, waarbij de catechisanten zorgen voor iets lekkers bij de thee. Eens in de twee weken op de donderdagavond in de Topazzaal.

Voel je vrij om je alsnog HIER aan te melden bij één van onze dominees. leeftijd ca 17 jaar

Je kunt ons vanaf nu ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.

Examenkandidaten

Update: 06-07-2021

Op 9 juni mocht ik langs een aantal jongeren uit onze gemeente. Zij hadden examen gedaan. Ze kregen een roos voor hun prestatie in deze corona-tijd.

Overstapdienst Kinderkerk/Kindernevendienst

Update: 06-07-2021

Op zondag 27 juni was er in de Bonifatiuskapel een dienst waar de oudsten van de kinderkerk/kindernevendienst afscheid namen en overstapten naar het jeugdwerk.

Sportkerk zondag 30 mei

Update: 15-06-2021

Op zondag 30 mei was er een sportkerk. Deze keer niet beginnend in de kerk maar direct bij de sportactiviteit. Deze keer hebben we getennist.

Sirkelslag Young

Update: 15-06-2021

Op vrijdagavond 28 Mei hebben 16 jongeren meegedaan aan Sirkelslag Young. Sirkelslag is een spannende onlinewedstrijd voor jeugdgroepen en wordt georganiseerd door de Jeugd Organisatie van de Protestantse Kerk (JOP). Maar liefst 214 groepen deelnemers deden aan deze wedstrijd mee.

Topaz

Update: 06-07-2021

Vrijdag 25 juni hebben we nog een leuke eindactiviteit georganiseerd waar 36 jongeren aan meededen. We begonnen zo rond 17.30 uur met patat en snacks besteld bij de "buurman". Daarna was er een mix van een speurtocht, geocaching, qr-codes en brêgetocht.

World Servants

World Servants doet komende zomer projecten in Nederland!

Afgelopen maanden heeft u weinig over World Servants gehoord. Vanwege de maatregelen rondom corona konden er geen grote acties gevoerd worden. De deelnemers hebben voornamelijk individueel en digitaal geprobeerd om het benodigde projectgeld bij elkaar te sparen.

Startzondag in Bonifatiuskapel

19 sep 2021 om 9.30

Winterwerk 2. Als kinderen andere wegen gaan ........

21 sep 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

26 sep 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

26 sep 2021 om 9.30

29 sep 2021 om 19.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

03 okt 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei