Examens

Geef het door!

Kliederkerk 3 april 2022

Hierbij een impressie van Kliederkerk:

EO-Jongerendag

Op 11 juni is het weer zover! EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy. Beleef samen met je vrienden een onvergetelijke dag vol muziek, show en inspirerende verhalen. Neem vooral je vrienden mee of maak nieuwe vrienden, want er komen duizenden andere jongeren.
Vanuit de werkgroep jeugd en jongeren willen we ook dit jaar weer vervoer regelen.
Wat moet je doen:
  1. Koop zelf een kaartje, veld of tribune. Kies je tribune kies dan voor vak H.
  2. Geef door aan Renetta Jansma dat je graag mee wilt en welk kaartje je hebt gekocht
  3. Er zijn geen kosten verbonden aan het vervoer
We zullen ’s morgens rond 9.30 vertrekken, het begint om 14.00 uur en komen ’s nachts weer thuis.
We hopen samen met jullie een leuke dag te hebben!

Klik op de link  voor een impressie van de EO-jongerendag 2019
Namens de werkgroep,
Renetta Jansma-Hiemstra

Paaschallenge

Update: 22-03-2022

Op zaterdag 16 april (Stille zaterdag) wordt er een Paaschallenge georganiseerd voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. In deze Paaschallenge ontdekken jongeren de boodschap van Jezus. Dit gebeurt aan de hand van een spel. In dit spel is de deelnemer een volgeling van Jezus met een bepaald verlangen naar heelheid, maar ook met schaduwzijden. Het spel wordt gespeelt aan de hand van de spelprincipes van weerwolven en wie is de mol. Meer info volgt…….
Zet de datum vast in de agenda en opgeven mag ook al bij:
Renetta Jansma, jeugdwerkerdokkum@gmail.com

sportkerk

logo-wedstrijd

Jeugdwerk start weer

Van de jeugdwerker

Update: 22-03-2022

Zoals ik al eerder schreef ben ik begonnen met mijn afstuderen. In deze laatste module mag ik ook onderzoek doen. Mijn onderzoek zal gaan over hoe we jongeren meer kunnen laten participeren/ meedoen in de gemeente en op welke manieren. Maar ook kijken of wij als gemeente hiervoor open staan en hoe jongeren zelf hierover denken. Maar bij dat participeren spelen ook ouders een belangrijke rol. Stimuleert u als (groot)ouders uw kinderen om mee te doen aan de activiteiten en welk voorbeeld geeft u zelf als je kijkt naar uw rol in de gemeente?

Topaz

Update: 25-01-2022

We zijn inmiddels alweer een paar maanden verder na de laatste clubavonden en “we mogen weer”! Eindelijk kunnen we als bestuur, leiding en jongeren elkaar weer treffen om gezellige en leuke avonden houden. En tja… een paar clubs hadden de sinterklaasavond al ingepland en spullen waren gekocht… dus de herkansing volgt in januari.

Activiteiten 2021/2022

Kinderkerk

Update: 26-10-2021

De afgelopen periode heb ik voor mijn opleiding het veranderproces van de kinderkerk begeleid. Hadden voorheen alle kerken hun eigen team nu is dat samengevoegd tot één team wat rouleert over de verschillende gebouwen. De leiding gebruikt het programma van Bijbel Basics.

World Servants

Update: 28-09-2021

Afgelopen zomer konden de projecten in het buitenland vanwege Covid-19 helaas voor het tweede jaar niet doorgaan. World Servants heeft daarom als alternatief dit jaar projecten in Nederland georganiseerd. De deelnemers gingen aan de slag bij organisaties die mensen begeleiden die het extra moeilijk hebben in onze maatschappij zoals bijvoorbeeld mensen met een beperking, thuis- en daklozen, mensen getroffen door armoede en ongedocumenteerde vluchtelingen.

Je kunt ons vanaf nu ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.

Gebedsgroep (De Herberg)

wo 25 mei 2022 om 19.00

Kerkdienst vanuit De Fontein ook te beluisteren via kerkomroep

do 26 mei 2022 om 19.30