Je kunt ons vanaf nu ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.

Save the date

Update: 06-07-2021

Op dinsdag 7 september zal er een inspiratieavond zijn voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn in het jeugdwerk. Noteer hem vast in de agenda!!
Werkgroep Jeugd en Jongeren

Examenkandidaten

Update: 06-07-2021

Op 9 juni mocht ik langs een aantal jongeren uit onze gemeente. Zij hadden examen gedaan. Ze kregen een roos voor hun prestatie in deze corona-tijd.

Overstapdienst Kinderkerk/Kindernevendienst

Update: 06-07-2021

Op zondag 27 juni was er in de Bonifatiuskapel een dienst waar de oudsten van de kinderkerk/kindernevendienst afscheid namen en overstapten naar het jeugdwerk.

Van de jeugdwerker

Update: 06-07-2021

Afgelopen zondag mocht ik de dienst van overstap leiden in de Bonifatiuskapel. De corona-maatregelen waren minder streng en het was fijn om met ongeveer 100 personen samen te zijn. Ook na de dienst konden we weer wat drinken en samen met elkaar spreken. Wat voelde dat goed!

Sportkerk zondag 30 mei

Update: 15-06-2021

Op zondag 30 mei was er een sportkerk. Deze keer niet beginnend in de kerk maar direct bij de sportactiviteit. Deze keer hebben we getennist.

Sirkelslag Young

Update: 15-06-2021

Op vrijdagavond 28 Mei hebben 16 jongeren meegedaan aan Sirkelslag Young. Sirkelslag is een spannende onlinewedstrijd voor jeugdgroepen en wordt georganiseerd door de Jeugd Organisatie van de Protestantse Kerk (JOP). Maar liefst 214 groepen deelnemers deden aan deze wedstrijd mee.

Topaz

Update: 06-07-2021

Vrijdag 25 juni hebben we nog een leuke eindactiviteit georganiseerd waar 36 jongeren aan meededen. We begonnen zo rond 17.30 uur met patat en snacks besteld bij de "buurman". Daarna was er een mix van een speurtocht, geocaching, qr-codes en brêgetocht.

Catechisatie met ds Hans en ds Herman

Geloofsonderwijs en gesprek met onze pastores, waarbij de catechisanten zorgen voor iets lekkers bij de thee. Eens in de twee weken op de donderdagavond in de Topazzaal.

Voel je vrij om je alsnog HIER aan te melden bij één van onze dominees. leeftijd ca 17 jaar

World Servants

World Servants doet komende zomer projecten in Nederland!

Afgelopen maanden heeft u weinig over World Servants gehoord. Vanwege de maatregelen rondom corona konden er geen grote acties gevoerd worden. De deelnemers hebben voornamelijk individueel en digitaal geprobeerd om het benodigde projectgeld bij elkaar te sparen.

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

25 jul 2021 om 9.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

30 jul 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

01 aug 2021 om 9.30

Zomer-orgelconcert vanuit Grote- of Sint Martinuskerk

06 aug 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

08 aug 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

08 aug 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei