Friese Kerkendag 2021

Over klimaat, natuur en landbouw spreken Marjolein Tiemens. Pieter Knijff, bisschop Mgr. Ron van den Hout en Roelof Akse.
Over de ‘Kerk van morgen’ spreekt Jurjen de Groot, directeur Dienstenorganisatie van de PKN.
Jan Bosman en Robert Colijn verzorgen een inleiding over ‘Geloof en Maatschappij’.
Geloof en homosexualiteit wordt aan de orde gesteld door Alex Riemersma.
Over ‘Kerk en Journalistiek’ zal Ruth Peetoom het woord voeren en er is een inleiding over ‘Naar online kerkzijn?’ (inleider nog niet bekend).
Aan het eind van de dag kan een keuze gemaakt worden uit een muzikaal programma, een forumdiscussie over Kerkbeheer, een zangworkshop o.l.v. Gerben van der Veen en een inleiding door Hinne Wagenaar over ‘De ring van Nijkleaster’. En tussen de bedrijven door kunt u luisteren naar koor,’ koper’ of orgel!
De hele dag door kan een informatiemarkt en een iconententenstelling worden bezocht.
De dag wordt afgesloten met een oecumenische vesperdienst in de H. Mattheuskerk.
Wij heten u van harte welkom! Lukt dan niet? Geen nood: alle programma onderdelen zullen live te volgen zijn van onze website: www.friesekerkendag.nl.

Klik hier voor de​​​​​​ ​FLYER Raad van kerken Fryslân

Klik hier voor CONCEPT programma FKD2021

Israëlavond met Tswi Herschel uit Israël

21 okt 2021 om 19.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

24 okt 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

24 okt 2021 om 9.30

27 okt 2021 om 19.00

Cie. Eredienst Herberg

27 okt 2021 om 20.00

28 okt 2021 om 19.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei