Topaz

In groepen moesten de jongeren d.m.v. een gps code bij een brug naar qr-codes zoeken. Door deze te scannen werden voorwerpen getoond, die verzameld moesten worden: een NL vlag, badslippers, maar ook opdrachten als b.v. een groepsfoto maken. Uiteindelijk was één groep de winnaar, zij hadden bijna alle opdrachten volbracht! Een gezellige afsluiting van een seizoen die toch anders was. Maar we gaan ervan uit dat we in september weer normaal kunnen opstarten.
Natuurlijk hopen we dat alle jongeren gewoon weer komen en ook de jongeren die onlangs afscheid hebben genomen van de kindernevendienst. Hartelijk welkom allemaal.
Maandag 5 juli hadden we nog een laatste vergadering als bestuur en leiding. Vorig jaar zijn Tine, José en Thea al gestopt, maar door corona konden we niet officieel afscheid nemen. Dit jaar stoppen Ytsje, Alida en Saapke als leiding en Rixte als bestuurslid. Het is altijd jammer als er mensen stoppen, maar ze hebben heel veel jaren een flinke bijdrage aan het clubwerk geleverd binnen onze kerk, en daarvoor willen we ze heel erg bedanken! Dat geldt evengoed voor degenen die aanblijven als leiding en bestuur!
Vertrek betekent lege plekken die opgevuld moeten worden! In de praktijk blijkt het helaas moeilijk voor mensen te zijn om zich spontaan op te geven. En toch.... zou dat voor ons heel fijn zijn! Voor info neem eens een kijkje op www.topazjeugdclub.nl. Of neem eens contact op met iemand van het bestuur of de leiding!
Iedereen alvast een hele fijne en gezonde zomer toegewenst!
Tineke, Sidney, Rixte, René, Imco, Harke Doede, Lysbeth, Harald, Wytze, Ytsje, Alida en Saapke

Startzondag in Bonifatiuskapel

19 sep 2021 om 9.30

Winterwerk 2. Als kinderen andere wegen gaan ........

21 sep 2021 om 20.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

26 sep 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Fontein

26 sep 2021 om 9.30

29 sep 2021 om 19.00

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

03 okt 2021 om 9.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei