Vorming en Toerusting, toen alles anders werd...

Gelukkig, de strenge Lock down is voorbij en er heeft een versoepeling plaatsgevonden zodat we weer meer mensen in de kerk mogen ontvangen. Maar toch, het blijft een beetje spannend. We doen het dit jaar een klein beetje anders dan u van ons gewend was.
Er is dit jaar geen papieren programmaboekje. In plaats daarvan kunt u ons volledige programma vinden op de site van onze kerk. www.pgdaw.nl u klikt het kopje – over ‘ons aan’ – u kiest dan ‘Commissies’ en voilà  de eerste tegel is ‘Vorming en Toerusting’. U kunt ook hier klikken
Hier kunt u ons programma voor 2021 – 2022 met (opnieuw) de titel “Bruggen slaan” terugvinden, u krijgt een volledig overzicht van ons actuele aanbod.

Hier een voorproefje van de eerste activiteit:

Film Hors normes - in de Fontein - 15 september 2021 19:45 aanmelden via meevieren

De aankondigingen van de activiteiten worden ook gepubliceerd in de Geandewei.
Wat noodzakelijk is, dat u zich zo spoedig mogelijk aanmeldt, via pgdaw.nl aan de rechterkant in het blokje meevieren.nl u kunt daar een keuze maken en u registreren.
Uiteraard kunt u voor meerdere evenementen registreren. Mocht u digitaal niet zo vaardig zijn, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via het kerkelijk bureau, net zoals dat met de kerkdiensten gaat.

We kunnen inleiders/sprekers niet van ver laten komen voor een paar mensen. Daarvoor zijn de avonden te duur en bovendien, wij vinden het prettig om ruimschoots op tijd de sprekers voor onnodig werk te behoeden.
We hopen op een mooi seizoen!

Jelle J. Wagenaar, Grytsje Woudstra, Fam. J. Schaap, T. Geertsma

Israƫlavond met Tswi Herschel uit Israƫl

21 okt 2021 om 19.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit de Grote- of Sint Martinus kerk

24 okt 2021 om 9.30

Kerkdienst via kerkomroep vanuit De Herberg

24 okt 2021 om 9.30

27 okt 2021 om 19.00

Cie. Eredienst Herberg

27 okt 2021 om 20.00

28 okt 2021 om 19.30

Aanmelden via meevieren.nl

U kunt hier uw kerkdienst en of bijeenkomst uitzoeken en aanmelden.

Geandewei